Cestujte bezpečně!

Tagy:  srovnání cestovního pojištění, kalkulačka cestovního pojištění, levné cestovní pojištění online

Cestujte bezpečně!

Cestování je prima záležitost. Poznávat nová místa, kraje, země, zvyky obyvatel, krásu architektury, přírody nebo kulinářského umění. Vše má kouzlo neznámého, jiného a nového. Ať už cestujete do vzdálených destinací, anebo jen za humna do vedlejšího státu, vždy mějte sjednáno cestovní pojištění.

I když jeho krytí třeba vůbec nevyužijete, je to jistota, že vaše cesta je zajištěna po všech stránkách a vy cestujete bezpečně. Cestovní pojištění nabízejí dnes mnohé pojišťovny a jeho smyl tkví v zabezpečení proti možným nepříjemnostem během vaší cesty.

Základ a připojištění

Základem cestovního pojištění je pokrytí případných výloh léčení v zahraničí. K tomuto základu lze sjednat celu řádku dalších připojištění (pojištění ztráty nebo odcizení zavazadel, pojištění odpovědnosti za škodu, pojištění trvalých následků úrazu, pojištění smrti úrazem, pojištění rizikových sportů a pojištění cestování letadlem). To samozřejmě navyšuje jeho cenu, kterou v konečném důsledku ovlivní také sjednané limity pojištění – tedy to, na jak vysokou částku si pojištění sjednáváte, a rovněž má na výši vliv cílová země a destinace v ní.

Foto: Barnys/Flickr.com; Německo-BádenskoFoto: Barnys/Flickr.com; Německo-Bádensko

Cestujeme do Německa

Německo je stabilní a silně rozvinutá země a náš soused. K dobru této zajímavé destinace přispívá fakt, že disponuje nejen dvěma moři (Severním a Baltským), ale i krásnými horami. A právě Alpy nabízí jednu z nejkrásnějších možností trávení volného času, dovolených a výletů po celý rok. Na jaře a v létě nádhernou přírodu a turismus, na podzim a v zimě sníh a radovánky na něm. A s těmito možnostmi vyžití počítá i cestovní pojištění.

Foto: MiroslavPietrasko/ Flickr.com, Německo – WürttemberskoFoto: MiroslavPietrasko/ Flickr.com, Německo – Württembersko

Pěkně od stolu

V současnosti je výběr a sjednání pojištění zjednodušeno díky internetu. Tam lze najít vše o něm a to včetně nabídek jednotlivých pojišťoven. Při výběru cestovního pojištění a jeho poskytovatele vše dobře zvažte. Mnoho portálů na internetu dnes nabízí srovnání cestovního pojištění. Prozkoumejte důkladně nabídky více poskytovatelů a až po uvážení se rozhodněte. A nemusíte nikam chodit a vše absolvujete v pohodlí domova a od stolu.

Porovnat, zvážit a sjednat

Můžete využít také kalkulačku cestovního pojištění, která vám hned po zadání spočítá, co by vás cestovní pojištění stálo. Tak můžete dojít k zajímavým a atraktivně nízkým částkám a vybrat i následně sjednat levné cestovní pojištění online. Porovnání a sjednání na internetu vám zabere pár minut a máte jistotu, že jste připraveni na cestu po všech stránkách.

Tak šťastnou cestu!

Zdroj foto: MiroslavPietrasko/ Flickr.com

Článek Cestujte bezpečně! byl publikován 19. listopadu 2015 v 00.00 v rubrice PR články. Autorem článku je Pavla Jelínková. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...