Cestování do zahraničí – sjednejte si cestovní pojištění

Tagy:  pojištění, zahraničí, cestovní pojištění, pojišťovna

Cestování do zahraničí – sjednejte si cestovní pojištění

Plánujete dovolenou mimo Českou republiku? Nezapomeňte se před cestou pojistit a to jak na delší, či kratší cestu. Povíme vám, k čemu je takové pojištění dobré. Vždyť nikdy nevíte, co se během vašeho pobytu může přihodit.

Myslete na zadní vrátka

Pokud se na cestu pojistíte, bude o vás dobře postaráno v případě, že se vám stane něco neočekávaného. Samozřejmě, že nikdo nechce přivolat nic špatného, ale je dobré myslet např. na to, když náhle onemocníte, uděláte si úraz, ublížíte nějaké třetí osobě apod. Pokud se pojistíte, vyhnete se všemožným komplikacím a hlavně také ušetříte vaši peněženku. Částky, které se musí v zahraničí platit za ošetření či nemocniční služby, se mnohdy vyšplhají na nehorázné sumy.

Pojištění online

Během vycestování do zahraničí nespoléhejte pouze na českou zdravotní pojišťovnu. Každá země má svoje pravidla a systém v ošetřování. Nemusíte se obávat, že vás pojištění do zahraničí stát moc peněz. Sjednat si jej můžete již od 20 Kč na den.
V základní ceně cestovního pojištění získáte pojištění na běžné zimní a rekreační sporty, adrenalinové a extrémní sporty, pojištění léčebných výloh v případě teroristického útoku, kterého se bohužel v poslední době rozmáhá. Chráníte se nejen před úrazy a nemoci, ale také před dalšími nepříjemnostmi jako je ztráta zavazadla nebo storno zájezdu. Další výhodou je, že si pojištění snadno sjednáte online v kteroukoliv noční či denní hodinu a navíc můžete využít nonstop asistenční službu. Pojištění pomocí internetu je v dnešní době velmi oblíbené. Je rychlé, sjednáte ho zhruba za pět minut, dostupné a pohodlné. Nemějte obavy, že se na vaši dovolenou nebudete stíhat zabalit. Pojištění do zahraničí online vám ušetří čas, který pak můžete věnovat jiným nezbytným věcem.

Pojišťovna

Tato pojišťovna se o vás během vaší zahraniční cesty postará a nejen tam. V případě, že cestujete do zahraničí často, promyslete si, jestli není vhodnější uzavřít roční cestovní pojištění. Na výběr máte hned z několika tarifů. Patří mezi ně např.:

  • E-Trip – vhodný pro jednorázovou cestu do Evropy s léčebnými výlohy a asistenční službou
  • E-TripALL – pojištění na jednorázovou cestu do Evropy s kompletní ochranou (léčebné výlohy, asistenční služba, úraz zavazadla a odpovědnost)
  • L-Trip – tento typ pojištění je určen pro jednorázovou cestu do celého světa kromě USA, Kanady a Austrálie. Opět je možné využít L-TripALL
  • W-Trip – pojištění pro jednorázovou cestu do celého světa, léčebné výlohy, asistenční služba; W-Trip ALL
  • W-Travel – je celoroční pojištění pro opakované výjezdy do celého světa s maximální dobou výjezdu 45 dnů; W-TravelALL- celoroční pojištění pro opakované výjezdy do celého světa, s max. dobrou výjezdu 60 dnů apod.

Tarifů je podstatně více, proto doporučuji předem promyslet, který pro vás bude ten nejvýhodnější a nejlepší.

Článek Cestování do zahraničí – sjednejte si cestovní pojištění byl publikován 2. května 2018 v 20.30 v rubrice PR články. Autorem článku je Eva Gomelská. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...