Cestovní pojištění pro studenty

Tagy:  cestování, pojištění, ISIC karta, student, vysoká škola, zaměstnavatel, pojišťovna, náhrada škody, pojištění na blbost

Cestovní pojištění pro studenty

Studujete a plánujete si cestu do zahraničí? Není nic důležitějšího než se před cestou řádně pojistit. A to nejen vás samotné, ale také vaše zavazadla apod.

Studenti

Studentem se považuje každý, kdo studuje do 26 roku. Do této doby může čerpat všechny studentské výhody. To samé platí v rámci cestovního pojištění. Pokud jste student a navíc vlastníte kartu ISIC, můžete si zařídit levné a velice výhodné cestovní pojištění. Karta ISIC slouží k tomu, abyste se mohli nejen v České republice, ale i v zahraničí prokázat tím, že jste student. Tuto kartu mohou mít jak středoškoláci, tak i vysokoškoláci. Studenti víceletých gymnáziích mohou kartu získat již od 12 let. Pro tuto kartu neexistuje žádný věkový limit, je tedy určena i pro tzv. „věčné studenty“, jedinou podmínkou je tedy řádné studium v denní (prezenční) formě.

autor: Tulane Public Relationsautor: Tulane Public Relations

Cestovní pojištění

ISIC kartou si mohou studenti uzavřít cestovní pojištění pro studenty až na 16 měsíců. Navíc k základnímu balíčku je v nabídce i další připojištění, např. na extrémní sporty, ztrátu cestovních dokladů, zavazadel nebo odpovědnosti za škodu.
Studenti, co se chystají vyjet do ciziny na delší dobu než 45 dní, mohou zvolit cestovní pojištění za pouhých 1600 Kč. V tomto pojištění je kromě základních léčebných výloh zahrnuto také pojištění trvalých následků či smrti. Tato cena je platná pro vycestování po Evropě. Samozřejmě se můžete stejně výhodně pojistit do celého světa a to za výhodnou cenu 2 700 Kč.

Vysoká škola

Každý, kdo studoval na vysoké škole, mi určitě potvrdí, že nezná lepší studentský život než právě na vysoké škole. Spousta volného času, výhodné studentské akce a nepochybně i celá řada možností k vycestování. K takovému stylu života bezpochybně patří i kvalitní cestovní pojištění.
Výhodami cestovního pojištění ISIC jsou – úhrada veškerých výloh do výše sjednaného limitu a pojištění až na 16 měsíců. Vybrané varianty pojištění platí také pro sjezdové lyžování a snowboarding.
Na internetových stránkách www.ePojisteni.cz si nyní můžete zařídit všechny druhy pojistných produktů, včetně cestovního pojištění pro studenty nebo pojištění na blbost.

Pojištění odpovědnosti zaměstnance

Tzv. pojištění na blbost pokrývá škody, které jsou způsobeny vašemu zaměstnavateli při vaší pracovní činnosti. Ať už se jedná o nedopatření nebo porušení pracovních povinností. Zjednodušeně řečeno, pokud vaší vinou dojde k nějaké škodě, je váš zaměstnavatel povinen žádat vás o náhradu. Proto je vhodné se připojistit i na blbost, neboť náhrada škody se může vyšplhat až do výše 4,5 násobku platu.

autor: Pedro Reynaautor: Pedro Reyna

Článek Cestovní pojištění pro studenty byl publikován 13. března 2014 v 15.30 v rubrice PR články. Autorem článku je Eva Arnicanová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...