Celoroční cestovní pojištění

Celoroční cestovní pojištění

Máte natolik v oblibě cestování, že si ho dopřáváte po celý rok? V tom případě si nesjednávejte cestovní pojištění na každou cestu zvlášť, ale sáhněte po lepší možnosti. Sjednejte si cestovní pojištění s platností jeden rok.

Pro koho je tento typ pojištěný vhodný

Zcela určitě je výhodný pro osoby, které velice často jezdí na služební cesty. Roční platnost cestovního pojištění také jistě uvítají rodiny s dětmi či prostě jedinci, kteří velice rádi cestují a chystají se do zahraničí třeba na několikaměsíč­ní pobyt.

S roční kartou totiž lze vycestovat do zahraničí opakovaně na pobyty v délce až 45 dnů. Další variantou může být roční karta pro dlouhodobý pobyt, která pokryje pojištění na jeden pobyt v zahraničí v délce jednoho roku.

Pojištění online

Nechce-li se vám obíhat jednotlivé pojišťovny, pojistěte se on-line. Ano, i cestovní pojištění na jeden rok si můžete sjednat přes internet a z tepla domova. Není to nic složitého, zvládne to opravdu každý. Stačí, když vyplníte příslušný formulář, vyberete způsob platby, zaplatíte a jste pojištěni do několika málo minut.

Výhody

První výhodou je to, že počet cest během roku není nijak určen. Pojištění tedy můžete využít dle libosti a nejste svázáni žádným termínem. Opakované pojištění na cesty bývá nabízeno v několika variantách. Může to být jako pojištění léčebných výloh v zahraničí, tedy základní, nebo celý balíček služeb s ostatními pojistnými riziky, tedy připojištění. Vybrat si můžete i to, zda chcete pojistit pouze sebe nebo také svoji rodinu, pokud cestuje s vámi.

Cenové rozmezí

Ceny samozřejmě nejsou jednotné. Celoroční cestovní pojištění se pohybuje od 1 600,– Kč a záleží, jestli zvolíte pouze základní pojištění či rozšířené, a také to, kde se necháte pojistit. ČSOB Pojišťovna vám ale nabízí cenově velice výhodné podmínky – základní pojištění pro opakované výjezdy si můžete sjednat už za 1000 Kč.

Na cestovním pojištění pro dlouhodobé pobyty se ale nevyplatí šetřit. Rozhodně doporučujeme zvolit si variant, která obsahuje i další rizika včetně pojištění odpovědnosti za újmu, úrazového pojištění či pojištění zavazadel.

Článek Celoroční cestovní pojištění byl publikován 13. července 2016 v 22.00 v rubrice PR články. Autorem článku je Inzerce. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...