Cestovní pojištění je v zahraničí nutností

Cestovní pojištění je v zahraničí nutností

Plánujete vyrazit za hranice České republiky? Pak nepodceňujte sjednání cestovního pojištění, protože dovolená by se vám mohla nemile prodražit. Proč necestovat v klidu, když pojišťovna bude myslet na vše za vás?

K čemu slouží?

Nepodcenit cestovní pojištění se skutečně vyplatí, neboť je ochranou před lékařskými výlohami v případě úrazu či škodami zapříčiněnými třetími osobami. V rámci pojištění získáte též krytí případného převozu do České republiky při vážném zranění, nebo dokonce úmrtí. V takovýchto situacích se výdaje šplhají až ke stovkám tisíců korun.

Jakým způsobem je nejlepší si pojištění sjednat?

Vyhněte se zdlouhavé návštěvě pobočky a uzavřete cestovní pojištění online. Výhodou je možnost využití internetových srovnávačů, které vám nabídnou tu nejvýhodnější pojistku pro váš účel cesty. Mezi další pozitiva online sjednání patří rychlost a pohodlí domova. Aniž byste vystrčili paty z domu, uzavřete cestovní pojištění během 2 minut, a navíc získáte zvýhodnění až 50 %.

Podle čeho si nechat pojistku srovnat?

V prvé řadě záleží na tom, zda se bude jednat o nenáročnou rodinnou dovolenou, dobrodružnou výpravu či adrenalinový zážitek. Dle toho byste si měli zadat jednotlivá kritéria. Zároveň by vás měla zajímat výše pojistných limitů pro léčebné výlohy.

Je třeba připojištění?

Řada pojišťoven, například cestovko od Allianz, nabízí balíček připojištění, které se týká pojištění storno poplatků, rizikových sportů či zavazadel. Nechybí zde ani asistenční služby, jež jsou poskytovány v českém jazyce.

Myslete i na svůj domov

Pojištění od AXA se postará též o vaši domácnost během dovolené. Využijte připojištění „Bezpečný domov“ a budete mít jistotu, že vzniklé škody v důsledku krádeže nebo havárie budou bez problémů pokryty. Současně je hrazena technická asistence.

Článek Cestovní pojištění je v zahraničí nutností byl publikován 27. ledna 2019 v 05.00 v rubrice PR články. Autorem článku je Inzerce. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...