S British Airways do celého světa

Tagy:  létání, dovolená, pobyt, dovolená, zájezd, akční letenky, last minute, březen, duben, british airways

Sponzorované odkazy:

S British Airways do celého světa

Jaro je ideálním obdobím pro cestování a nové zážitky. Pokud jste během celé zimy byli doma a nedostali jste se dále, než na Vánoční nákupy do Drážďan nebo Vídně, pak je na čase zase vycestovat za hranice republiky. Využijte levných dubnových letenek letecké společnosti British Airways a vydejte se například do Los Angeles nebo Stockholmu. Letenky vás navíc vyjdou na super cenu.

British Airways je jednou z největších a nejuznávanějších leteckých společností na světě. Pokud se bojíte létat a vybíráte si pouze osvědčené dopravce, pak je právě British Airways tou správnou volbou, jak být v bezpečí a v komfortu. S aerolinií British Airways se podíváte prakticky do celého světa a tento měsíc navíc za skvělé ceny.

Los Angeles – 10 194 Kč

Pokud se v tomto měsíci plánujete podívat o něco dále, než jen do evropských destinací, pak k tomu využijte právě měsíc duben. Nyní se totiž s leteckou společností British Airways můžete podívat například do amerického Los Angeles, a to již za super cenu 10 194 korun. Cena je včetně zpátečního letu a veškerých letištních poplatků.

Autor: Kevin StanchfieldAutor: Kevin Stanchfield

Chicago – 8 790 Kč

Další překrásnou oblastí Ameriky, která vás okamžitě nadchne a učaruje vám na delší dobu, je beze sporu Chicago. Toto město se pyšní největší koncentrací zeleně v Americe a rovněž je mu přezdíváno větrné město, z čehož město také těží co do energie. Do Chicaga se nyní s leteckou společností British Airways podíváte za bezva cenu 8 790 korun, a to včetně letištních poplatků a zpátečního letu.

Montreal – 10 340 Kč

Pokud Vám Spojené státy americké nejsou až tak blízké, že byste je nyní museli nutně navštívit anebo je máte tolik prozkoumané, že byste se rádi posunuli o kousek výše, pak jsou tu akční letenky do Kanady. Kanada se pyšní překrásnou krajinou, až panensky nedotčenou, jež rozhodně stojí za zmínku a návštěvu. Zdejší města jsou kosmopolitní, vyspělá a jedná se o opravdové metropole se vším všudy. Navštivte impozantní Montreal již za senzačních 10 340 korun, a to včetně zpátečního letu a veškerých poplatků na letišti.

Šanghaj – 9 855 Kč

Další oblastí, která na vás čeká za super ceny nejenom v dubnu, je například majestátní Šanghaj. Toto čínské město je přeplněno kulturními a architektonickými památkami z dávné minulosti, čili nudit se zde rozhodne nebudete. Podívejte se do Šanghaje již nyní, a to za skvělých 9 855 korun, včetně zpátečního letu a poplatků.

Článek S British Airways do celého světa byl publikován 31. března 2017 v 12.00 v rubrice Letenky a Létání. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...