Nejlevnější letenky do USA

Tagy:  usa, amerika, létání, akční letenky, levné letenky, new york, kalifornie, miami

Sponzorované odkazy:

Nejlevnější letenky do USA

Americký kontinent je, co do návštěvnosti, stále populárnější. Ročně jej navštíví stovky tisíc nadšených turistů, lačnících po dobrodružství a nových objevech v podobě takzvaného amerického snu. Dny, kdy se do Spojených států podíval jen málo kdo a ostatní mu tiše záviděli, jsou ty tam. Dnes má možnost Sochu Svobody, Times Square, Golden gate nebo Hollywood navštívit opravdu každý. Ptáte se, jak je to možné? Jelikož ceny letenek jsou za tak nízké ceny, až se to může zdát neuvěřitelné. Pakliže vás zima v České republice nudí a rádi byste změnili nejenom klima, ale také kulturu, vydejte se již nyní na západní polokouli za ty nejnižší ceny. Popadněte zavazadla, fotoaparát, pár desítek dolarů a hurá do Ameriky!

Kam se podívat?

Teď si možná říkáte, že letecké společnosti stále přemýšlejí tak trochu vykutáleně a sice vám možná nabídnou akční letenky, ale do míst jako je Ohio či Aljaška, o která dvakrát nestojíte. Opak je ale pravdou, aerolinie jsou si velmi dobře vědomi, po čem turisté nejvíce prahnou, proto vám nabízejí levné lety do New Yorku, Washingtonu, San Francisca, do Miami a podobně. Zkrátka a dobře, máte možnost poznat ty nejatraktivnější lokality USA. Ještě stále dumáte zda jet či nikoli?

USA skýtá spousty možností, autor: bruce tuckerUSA skýtá spousty možností, autor: bruce tucker

Pakliže jste učinili rozhodnutí v podobě brzkého last minute odletu, ale stále nevíte kam to bude, nechte se malinko inspirovat. Snem téměř každého cizince, který vyrostl v panelovém domě a za největší budovu považuje obchodní dům od naproti, je samozřejmě jedno z největších a nejzalidněnějších měst světa, New York. Město je založeno na své majestátnosti skýtající stovky nekonečných mrakodrapů, Wall Street, módou nabitý Mannhattan a v neposlední řadě úchvatnou Sochu Svobody, kterou při své cestě právě do těchto končin musíte vidět. Jakmile se zde octnete, budete rázem jako v Jiříkově vidění, ale jak to tak bývá, žádné nadšení netrvá věčně a proto vám smog, prach a neustálí ruch velkoměsta začne vadit. Pak nastane čas zavítat o trochu dále, konkrétněji do Kalifornie, země neustálých večírků, krásného počasí a optimismu. Lidé jsou zde veselý, přátelští a tak trochu bezstarostní. V San Franciscu narazíte na unikátní tramvajové spoje, spousty lachtanů, ledové moře a proslulý Golden Gate, San Diego vás přivítá krásnými plážemi a teplým mořem a co se L.A. týče, zde možná potkáte pár celebrit a narazíte na monstrózní slevy v buticích. Co je vaší povinností při návštěvě USA jsou rozhodně světově proslulé památky, akční nákupy a v neposlední řadě pravý americký hamburger, který u nás nenajdete.

Nejlevnější letenky do USA nabízí www.pelikan.cz

Článek Nejlevnější letenky do USA byl publikován 28. listopadu 2012 v 17.00 v rubrice Letenky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...