Nejlevnější červnové letenky

Tagy:  létání, dovolená, pobyt, dovolená, zájezd, levné letenky

Sponzorované odkazy:

Nejlevnější červnové letenky

A konečně je tu ono očekávané období, kdy si po dlouhém a namáhavém období opět odpočinete, načerpáte spoustu sil a užijete si volného času s rodinou a svými dětmi, které budou mít prázdniny. Léto je krásné nejenom díky úchvatnému počasí, které svádí k podnikání nejrůznějších výletů a venkovním aktivitám, ale především je atraktivní kvůli dovoleným, kterou si nemůžete nechat ujít. Šetřili jste k moři po celý rok? Pak využijte akčních letenek od známých leteckých společností a vydejte se za sluníčkem již dnes.

Los Angeles za 9 756 Kč

Spousta lidí se v letních měsících vypraví do známé přímořské destinace, která nikdy nezklame, ale nutno podotknout, že už ani příliš nepřekvapí. Nejedna rodina si vybere dovolenou v Itálii nebo Řecku s tím, že je zkrátka nejlacinější. Nicméně opak je pravdou, neboť se dovolené ve Středomoří a jeho přilehlém okolí stávají čím dál dražší. Nebylo by proto lepší, podívat se za téměř stejné peníze například do Spojených států amerických? Vypravte se do Los Angeles a poznejte krásy Hollywoodu již za senzačních 9 756 korun, a to jedině s United Airlines.

Autor: ChrisAutor: Chris

Cancún za 8 250 Kč

Když se řekne Mexiko, většině se automaticky vybaví neuvěřitelně vzdálená destinace a také velmi drahá dovolená, kterou si nemůže jen tak někdo dovolit. Ovšem cestování již zdaleka není tak nákladné a nemyslitelné jako tomu bylo dřív, ba naopak se letos můžete podívat do destinací a míst, o kterých se vám ještě nedávno ani nesnilo. Akční letenky nyní seženete například do překrásného a turisticky velmi oblíbeného města Cancún v Mexiku. Létejte s leteckou společností Eurowings, a to již za senzačních 8 250 korun.

Burgas za 1 290 Kč

Chcete-li přeci jen zůstat věrni Evropě a vypravit se na dovolenou do oblasti, kde se bude líbit celé rodině a která je navíc bezpečná, pak byste měli vyzkoušet Bulharsko. Tato překrásná země má mnoho pozitiv a vlastností, díky kterým se pro zemi rozhodnete. Kromě faktu, že je zde krásné moře, dlouhé písečné pláže a malebná městečka, panují zde také skvělé ceny, díky kterým můžete za velmi malé peníze každý den obědvat i večeřet v restauracích a dopřávat si vše, na co budete mít zrovna chuť. Vypravte se na nezapomenutelnou dovolenou do Bulharska již v červnu, a to jedině s leteckou společností Bulgarian Air Charter, která nyní poskytuje letenky za neuvěřitelných 1 290 korun.

Autor: Olivier BruchezAutor: Olivier Bruchez

Článek Nejlevnější červnové letenky byl publikován 5. června 2016 v 19.00 v rubrice Letenky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...