Kam si zaletět v listopadu za sluníčkem?

Tagy:  Egypt, last minute, Spojene Arabské Emiráty, zima, dovolená, listopad

Kam si zaletět v listopadu za sluníčkem?

I když zima není ještě tak mrazivá a „hrozná“, možná si říkáte, že už teď vám chybí slunce, paprsky a teplo. Bohužel tepla se nedočkáme ještě zhruba půl roku. Anebo ano? Samozřejmě, že existuje řešení. Zkuste si v listopadu zaletět za sluncem vy.

Zimní období

Zima je období, které si užívají nejen děti, ale i dospělí. Lyžování, sáňkování, běžkování, stavění sněhuláků… Pro někoho je ale zima a s ní půlroční mráz nepříjemným obdobím šedi, chladna, nudy a negativní energie. Jestliže i vy patříte do této skupiny, kromě klasické dovolené na horách se můžete vydat za sluncem třeba i k moři.

Exotická dovolená

Výhodou zahraničních exotických destinací je fakt, že se můžete rozhodnout kdykoliv během roku a zaletět se ohřát, načerpat energii a užít si slunečních paprsků. V zimních měsících si skvěle odpočinete a ještě se přiopálíte a chytnete zdravou barvu.
Každý si pod pojmem exotická dovolená představí něco jiného. Pro někoho je exotika Chorvatsko, pro jiného Thajsko, Egypt, Spojené arabské emiráty nebo např. Maledivy.
My si pod exotikou představujeme právě ony zmíněné Spojené arabské emiráty, které jsou rok co rok populárnější pro své nekonečné pláže, teplé moře, luxusní hotely a průzračné moře. Jestliže se chcete v listopadu prohřát, v Arabských Emirátech vám bude naprosto skvěle. Jedná se o velmi luxusní oblast a Dubaj je toho tím nejlepším důkazem. Přepychové hotely, restaurace a výborné jídlo na vás v této lokalitě čeká jak v letních, tak zimních měsících.

Egypt jedině na podzim a v zimě

Už nemusíte být zachumlaní pod teplou dekou. Začněte s dovolenou v Egyptě, navštivte severní Afriku. V dnešní době se můžete do této země podívat za velmi příjemné ceny. Chcete-li zažít opravdu nezapomenutelný pobyt, vyberte si z široké nabídky luxusních hotelů za přijatelné ceny. Egypt je charakteristický celoročními vysokými teplotami, moderními hotely, spoustou zážitků.

Last minute do Egypta

Last minute zájezdy se nejen mě, ale věřím, že i někomu z vás, velmi osvědčily. Víte o tom, že lze ušetřit 40–50 % z ceny? Ano, je to tak. Samozřejmě jsou tu i jiné výhody těchto zájezdů, nemusíte si dlouhodobě plánovat dovolenou. Když se rozhodnete, že zítra letíte, tak prostě letíte. Last minute dovolená v Egyptě vás po celý rok zahrne slunečními paprsky, teplem a odpočinkem.

Kam létáte v listopadu a v zimě za sluníčkem vy?

Článek Kam si zaletět v listopadu za sluníčkem? byl publikován 30. listopadu 2018 v 04.15 v rubrice PR články. Autorem článku je Eva Gomelská. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...