Last minute září - kam na poslední chvíli?

Tagy:  last minute, září, zájezd, pobyt, egypt, kypr, portugalsko, dovolená

Sponzorované odkazy:

Last minute září - kam na poslední chvíli?

Září je posledním měsícem, kdy se můžete vypravit na letní dovolenou po Evropě, neboť v říjnu je již ve většině Středomořských oblastí zima a rovněž konec sezóny. Pakliže se rozhodnete jet na dovolenou takzvaně na poslední chvíli, musíte samozřejmě počítat s tím, že si nevyberete libovolnou lokalitu. Zatímco od konce května do srpna jsou všude subtropické podmínky a je zcela na vás, jestli navštívíte severní Bibioně nebo Sicílii, koncem září jsou již podmínky trochu jiné. Na severu Itálie, Chorvatska, Bosny nebo Francie již panují příjemné teploty babího léta, které jsou sice skvělé na odpočinek, nicméně s opalováním a koupáním se v prohřátém moři již nepočítejte. I přesto se ale stále najde spousta míst, kam se můžete podívat a neuvěřitelnou výhodou zářijových last minute zájezdů je fakt, že jsou o poznání levnější, všude je méně turistů, hotelové komplexy jsou poloprázdné a pláže prakticky zejí prázdnotou.

Kypr za 1 877 Kč

Kde se na krásné a stále teplé počasí až do října můžete spolehnout, je rozhodně majestátní Kypr. Tento ostrov je zajímavý především tím, že je rozdělen na tureckou a řeckou část, přičemž je každá naprosto jiná. Zatímco na té řecké se můžete setkat s typickou řeckou temperamentní kulturou, turecká část je striktnější. Ať už se ale rozhodnete na Kypru vypravit kamkoliv, všude se můžete těšit na krásně upravené a udržované pláže, na příjemné hotely nebo apartmány a samozřejmě nesmí chybět vynikající kuchyně, která je blízká jak Řekům, tak Turkům. Cestujte v září s leteckou společností KLM, a to již od 1 877 korun.

Autor: Martin KozakAutor: Martin Kozak

Egypt za 1 199 Kč

V Egyptě počasí řešit opravdu nemusíte, neboť zde vám bude teplo stále. o Egypta se lidé vydávají za odpočinkem a dovolenou u moře také v zimě, takže na podzim je ideální doba. Egypt je severní zemí Afriky a je stejně jako mnoho evropských oblastí omýváno středozemním mořem. Pláže Egypta jsem písečné, jemné, moře ksáně průzračné a především teplé. Egypt je skvělou volbou pro ty, co si chtějí poležet na pláži a nachytat bronz. Pakliže rádi cestujete a milujete přírodu, budete z této vyprahlé země trochu zklamaní. V září do Egypta odleťte s aerolinií Air Berlin, a to již od senzačních 1 199 korun.

Portugalsko za 2 133 Kč

Portugalsko je překrásnou zemí, která se snad musí líbit naprosto každému. Tolik rozmanitý stát nabídne své krásy všem, ať už jste milovníci turistiky, hor, nekonečných pláží, architektury nebo plážových party. Velmi temperamentní země je skvělým místem k odpočinku a k poznávání nových oblastí a tradicí, které jsou Čechům vzdálené. Chcete se podívat do Portugalska ještě dnes? Pak létejte jedině s leteckou společností Lufthansa, která nyní nabízí akční letenky za skvělých 2 133 korun.

Nejlevnější letenky nabízí pelikan.cz

Článek Last minute září - kam na poslední chvíli? byl publikován 20. září 2015 v 19.00 v rubrice Letenky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...