Last minute prosinec

Tagy:  dovolená, last minute, pobyt, zájezd, egypt, srí lanka, kanárské ostrovy

Sponzorované odkazy:

Last minute prosinec

Máte už dost toho všeho předvánočního shonu a stresu, již dávno opadlo odpočinutí z letní dovolené a vy byste rádi ještě v prosinci načerpali nové síly do dalších měsíců, které nebudou o nic méně náročnější? Pak usedněte k internetu začněte hledat laciné prosincové letenky a pobyty, díky kterým můžete jet k moři a za teplem za super ceny. Inspirujte se několika atraktivními typy a vypravte se na cesty ještě dnes.

Egypt za 9 300,– Kč

Egypt je populární přímořskou destinací, kterou každoročně navštěvuje tisíce turistů, a to rozhodně ne jenom z České republiky. Vzhledem k tomu, že se nachází na pomezí Afriky, panují zde prakticky po celý rok letní teploty, moře je teplé a pláže vyhřáté. Jestli se do Egypta vydáte v červenci, prosinci nebo třeba v březnu, tak záleží pouze a jenom na vás. Využijte akčních nabídek na travelportal a cestujte do překrásného Egypta již od 9 300 korun. Pobyt zahrnuje ubytování v pětihvězdičkovém hotelu Al Mas Resort, ve kterém najdete dokonalé pokoje, restauraci, bazény, sportovní vyžití, vlastní pláž a také aquapark, ve kterém se vyřádí především děti. Týdenní pobyt v tomto dech beroucím hotelu je ALL inclusive, o dobré jídlo a pití tak samozřejmě nebude nouze.

Autor: EkabhishekAutor: Ekabhishek

Kanárské ostrovy za 10 299,– Kč

Kanárské ostrovy jsou lokalitou, kam lidé cestují především v tomto zimním období. Počasí je zde stále velmi příjemné a teploty se pohybují okolo 26 stupňů. Ne nadarmo se právě Kanárům říká ostrovy věčného jara. Pakliže si nepotrpíte na nesnesitelná vedra, která lze přežít pouze v bazénu nebo v moři, na Kanárských ostrovech budete rozhodně nadšeni o jistě vás potěší akční cena zájezdu, která je úchvatných 10 299,– korun. A na co se můžete těšit? Za tuto cenu si užijete týdenní pobyt ve čtyřhvězdičkovém hotelu Fuerteventura Playa, který vám samozřejmě nabízí All inclusive s výborným jídlem po celý den a pitím. Nebudou chybět ani hotelové bazény, soukromá pláž, golfové hřiště, tennisové kurty a také posilovna, kde si můžete dát pořádně do těla třeba ráno před bohato snídaní.

Srí Lanka za 25 100,– Kč

Pokud prahnete po opravdové exotice, ale nechcete utratit veškeré své naspořené finance, pak vás jistě potěší tato akční nabídka last minte zájezdu na Srí Lanku. Ostrov je velmi populární lokalitou, kde po celý rok vládne exotický krása a tropické teploty. Těžko byste asi našli člověka, kterému by se na Srí Lance nelíbilo. Nyní seženete pobyt za 25 100,– korun, a to v tříhvězdičkovém apartmánu Paradise Holiday Village, který nabízí pěkné a útulné pokoje, příjemné rodinné a především klidné prostředí, snídaně a vlastní bazén, kde si můžete odpočinout od moře a slané vody. Tentokrát se však nejedná o zájezd týdenní, nýbrž desetidenní.

Článek Last minute prosinec byl publikován 15. prosince 2014 v 17.00 v rubrice Letenky a Létání. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...