S Turkish Airlines pohodlně, bezpečně a za super ceny

Tagy:  létání, dovolená, pobyt, dovolená, zájezd, turkish airlines

Sponzorované odkazy:

S Turkish Airlines pohodlně, bezpečně a za super ceny

Chtěli byste cestovat podstatně častěji a přitom stále za skvělé a nízké ceny? Pak vás jistě mile potěší skutečnost, že je to možné, a to nejenom s nízkonákladovými letenkami. Letecká doprava je nejrozšířenějším druhem transportu a byla jen otázka času, kdy sleví ze svých přemrštěných nároků a začne být levnější a pro běžné obyvatelstvo výhodnější. Nejprve s akčními letenkami přicházely charterové letecké společnosti, dnes můžete letět opravdu za levno prakticky s jakýmkoliv dopravcem. Super ceny za letenky nabízí i oblíbená aerolinka Turkish Airlines.

Turkish Airlines nejsou ve světe letecké dopravy rozhodně žádnými nováčky, by naopak se řadí ke společnost s nejhlubší tradicí na trhu. Turecká aerolinie vznikla již v roce 1933 v Istanbulu a jako první pořádala lety mezi svým domovským městem a hlavním městem Ankarou. O téměř 14 let později se Turkish Airlines vydaly i do okolních zemí a konkrétně navštívili řecké hlavní město Athény. Od té doby mohli lidé podnikat i mezinárodní lety v rámci Evropy. Za oceán se společnost vypravila až o dalších 14 let později. Turkish Airlines má za sebou letitou letecké kariéru, mnoho úspěchů, dobré recenze a od roku 2008 je hrdým členem Star Alliance. Turkish Airlines vlastní přes více než 100 funkčních letadel, která vás velmi výhodně dopraví například do následujících destinací.

Autor: Júlio BoaroAutor: Júlio Boaro

JAR – Kapské Město za 11 995 Kč

Jihoafrická republika je beze sporu jednou z nejkrásnějších zemí světa a především afrického kontinentů, který je v mnoha částech brázděn pouštěmi a vyprahlými místy, kde nenajdete zelený lístek. Kapské město je naproti tomu multikulturní, moderní a plné zajímavostí, které by vám rozhodně neměly uniknout. Využijte jedinečné nabídky a zaleťte si do krásného Kapského města již za senzačních 11 995 korun. Zpáteční let bude ozvláštněn návštěvou Milána, takže za jednu výhodnou cenu navštívíte hned dvě světové metropole.

Brazílie – Sao Paulo za 5 365 Kč

Brazílie je synonymem temperamentu a dobré nálady, takže pokud milujete život a rádi se bavíte, do Brazílie byste měli alespoň jednou zavítat. V zemi vás budou lákat stovky, ba dokonce tisíce let staré památky, nevšední zákoutí a tajemná místa, bohatá flóra, kterou u nás nenajdete a nesmíme opomenout ani překrásné pláže, díky kterým se poznávací zájezd a turistika promění v exotickou a ničím nerušenou relaxační dovolenou. Pokud chcete od svého pobytu víc, pak je Brazílie a konkrétně Sao Paulo tou nejlepší volbou. Ceny letenek jsou navíc nyní opravdu směšné. S leteckou společností Turkish Airlines se do Brazílie podíváte již za senzačních 5 365 korun.

Článek S Turkish Airlines pohodlně, bezpečně a za super ceny byl publikován 3. března 2016 v 18.00 v rubrice Letenky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...