4 tpy na letenky od EasyJet

Tagy:  létání, dovolená, pobyt, dovolená, zájezd, easyjet, léto

Sponzorované odkazy:

4 tpy na letenky od EasyJet

EasyJet je jednou z nejoblíbenějších leteckých společností v Evropě a rozhodně se není čemu divit. Možná vám neposkytne první třídu, nicméně ceny letenek jsou neuvěřitelné. Společnost se zaměřuje na nízkonákladovou dopravu, která je jedničkou na trhu. Málo kdo chce „vyhazovat“ peníze za drahé letenky a EasyJet je v tomto případě skvělou volbou. Chcete se podívat do populárních evropských měst za super ceny, které jsou bezkonkurenční? Pak létejte po celý rok s EasyJet za pár set korun.

Miláno za 732,– Kč

Miláno je krásným italským městem, které je prakticky neustále v obležení turistů. Kromě faktu, že vám toto impozantní město nabídne úchvatné historické centrum, můžete se těšit také na monstrózní fotbalový stadion a především na ulice v obležení luxusních módních butiků, módních návrhářů, modelek a jiných módních ikon, které udávají styl. Kde si dozajista nakoupíte nejvíce krásných kousků? Rozhodně v Miláně a nyní již od senzačních 732,– korun.

Paříž za 802,– Kč

Dech beroucím městem je samozřejmě také Paříž, kterou by měl za život navštívit naprosto každý člověk. Jedná se pravděpodobně o nejromantičtější město světa, které je jedinečné nejenom pro svoji stavbu v podobě Eiffelovi věže, muzea a jiné historické monumenty, ale také pro specifickou vynikající kuchyni a přátelské obyvatelstvo. Pokud jste se do hlavního města Francie ještě nepodívali anebo byste jej rádi viděli znovu, využijte akčních letenek od nízkonákladového dopravce EasyJet a podívejte se do Paříže již za skvělých 802 korun.

Autor: StephenAutor: Stephen

Neapol za 872,– Kč

Itálie člověk nikdy nemá dost a prakticky by ji mohl navštěvovat neustále. Jedná se totiž o velmi rozmanitou zemi, která má turistům stále co nabídnout. Využít můžete jejích krásných historických měst, v zimě si užijete Alpy a v letních měsících si opálíte tělo na nespočtu úchvatných italských pláží. Jedním z krásných měst Itálie je beze sporu Neapol, která nechala vzniknout té pravé pizze s popraskanými okraji a vynikající mozzarelou. Rádi byste neapolskou pizzu ochutnali v srdci jejího vzniku? Pak se do Neapole vydejte již dnes, a to za cenu 872 korun.

Manchester za 872,– Kč

za návštěvu rozhodně stojí také Anglie a její nekonečné krásy. Velká Británie je zemí tak trochu studenou, gotickou a zamračenou, ale přeci jen má své nepopsatelné a především nenahraditelné kouzlo. Londýn je městem, které si musíte projít, nicméně pokud byste se rádi podívali i jinam, navštivte krásný Manchester, kde je jedinečná fotbalová atmosféra a tím kouzlo, které sportovci náležitě ocení. Cena letenek do Manchesteru je nyní 872 korun.

Nejlepší letenky nabízí pelikan.cz

Článek 4 tpy na letenky od EasyJet byl publikován 1. června 2016 v 16.00 v rubrice Letenky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...