Poznávací zájezd letecky - létejte za ,,hubičku"

Tagy:  létání, letenky, letadlo, letištní doprava, cestování, zájezdy

Sponzorované odkazy:

Poznávací zájezd letecky - létejte za ,,hubičku"

Pomalu, ale jistě, se blíží léto a spolu s ním i dlouho očekávané a tolik milované prázdniny. I když drtivá většina lidí patří k zaměstnancům, kterých se klasické prázdninové ,,poflakování" a nic nedělání rozhodně netýká a léto je pracovním obdobím jako každé jiné, přesto si jej dokážeme náležité užít, neboť díky možnosti vyčerpání dvouměsíčního volna si právě na tuto dobu naplánujeme zájezdy k moři s celou rodinou, nejrůznější wellness pobyty či poznávací zájezdy, které jsou skvělým odreagováním od běžné reality. Také toužíte poznávat krásy cizích kultur a užít si alespoň částečně hřejivého sluníčka? Pak se na evropské i mimo evropské poznávací zájezdy vydejte již nyní a to za ty vůbec nejlevnější ceny!

Poznávací zájezdy se staly velmi oblíbeným koníčkem spousty turistů a dokonce jim holdují i ti jedinci, kteří si na turistiku dvakrát nepotrpí. Výhodou tohoto typu dovolené je totiž fakt, že zažijete spoustu nového, poznáte dosud vámi nespatřená místa a přitom neutratíte desítky tisíc, jako je tomu při cestě za mořem. Otázkou ale samozřejmě zůstává, kam se v létě vydat, aby právě tento poznávací pobyt, byl tím nejlevnějším a přitom absolutně bezchybným.

Cestujte za ,,hubičku", autor: CubaGalleryCestujte za ,,hubičku", autor: CubaGallery

Létání jedině nízkonákladově

Pakliže jste se rozhodli pro poznávací zájezd v rámci Evropy, rozhodně vsaďte na nízkonákladovou dopravu, která tou absolutně nejrozumnější volbou. Pravdou je, že od cesty nemůžete očekávat bůh ví jaký přepych, multifunkční servis ani extra prostor na palubě, ovšem uznejte sami, jestli není lepší vydržet 2 hodiny letu ve stísněnější kabině,ale za pár korun.

Letenky od 400 korun!

Je to téměř neuvěřitelné, ale i nyní, takřka v letní sezóně, seženete letenky okolo 400 korun, což je opravdu nabídka, která se neodmítá! Například nízkonákladová a velmi populární letecká společnost EasyJet nabízí ceny letenek za zaváděcí ceny. Do italského Milána s EasyJet odletíte za krásných 789 korun, Londýn si užijete za 979 korun, letenky do Amsterdamu seženete za 1469 korun a romantická Paříž na vás čeká již za skvělých 1109 korun. Jsou zde samozřejmě i další výhodné letecké společnosti jako je Wizzair, Skyscanner a podobně, kteří rovněž konkurují letenkami okolo tisíce korun.

Článek Poznávací zájezd letecky - létejte za ,,hubičku" byl publikován 17. června 2013 v 12.00 v rubrice Letenky a Létání. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...