Levné letenky, co vždy potěší

Tagy:  létání, dovolená, pobyt, výlet, červen, levné letenky, akční letenky

Sponzorované odkazy:

Levné letenky, co vždy potěší

Levných letenek je v posledních letech na trhu nepřeberné množství, proto e nemusíte obávat, že byste se do zahraničí nedostali za super ceny. Ba naopak, dnes je všude okolo tolik příležitostí, že by byla opravdu ohromná škoda, platit za předražené lety společností, které vám ani nenabídnou nic extra navíc. Místo toho se proto zaměřte na levné leteny a cestujte do celého světa za bezva ceny. Ušetříte tak a zbydou vám peníze na exkluzivní ubytování nebo na nákup suvenýr a jiných drobností. A kam se vydat nyní? Máme pro vás pár senzačních tipů, kterým jednoduše nelze odolat.

Kypr za ty nejnižší ceny na trhu

Poohlížíte se po letní dovolené a stále nevíte, kam byste se touto dobou měli vypravit? V polovině června je prakticky všude v okolí Středozemního moře krásně a teplo, čili možností je nespočet. Skvělou volbou je například řeckotuecký ostrov Kypr. Tento veliký ostorv, příhodně rozdělený na dvě poloviny, vás přivítá překrásnou přírodou, milými obyvateli a nekonečně dlouhými plážemi, které vás naprosto nadchnou. A ceny letenek? Nyní je můžete sehnat již od senzačních 1 799 orun, což se skutečně vyplatí.

Autor: Pedro SzekelyAutor: Pedro Szekely

Hurá na Malorku

Skvělou volbou pro letní dovolenou je samozřejmě Španělsko, a to prakticky kdykoliv. Touto dobou je ve Španělsku a na španělských ostrovech překrásně, proto neváhejte a začněte balit. Svou krásou vás bude lákat například španělský ostrov Malorka. Ten je vyhlášen pro své úchvatné pláže, tyrkysové moře a malebná městečka s historickými centry. A letenky na ostrov Malorka? Nyní senzačních 1 299 korun, což je cena, kterou jednoduše nelze odmítnout.

USA za hubičku

Již dlouhé roky, možná snad dokonce od kolébky, se toužíte podívat za „velkou louži“ a navštívit Spojené stány americké? Pak využijte červnových letenek a vydejte se za překrásným dobrodružstvím ještě dnes. Nyní totiž seženete například leteky do majestátního města New York nebo Chicaga již od neuvěřitelných 8 978 korun. Další skvělou nabídkou je také americký ostrov Havaj, kde se ceny letenek pohybují okoli 12 000 korun, a to včetně veškerých letištních poplatků. Tak na co ještě čekáte? Začněte balit a hurá za dobrodružstvím do USA.

Nejlevnější letenky nabízí pelikan.cz

Článek Levné letenky, co vždy potěší byl publikován 11. června 2017 v 12.00 v rubrice Letenky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...