Last minute Egypt – do tepla již dnes!

Tagy:  létání, dovolená, egypt, cestování, letadlo, moře, afrika, hotel

Sponzorované odkazy:

Last minute Egypt – do tepla již dnes!

Zima nás již zahalila do svého studeného mrazivého pláště, který jen tak nesundáme. Pokud patříte spíše k teplomilným jedincům a již v listopadu zoufale toužíte po teple a sluníčku, splňte si svůj sen a to za velmi příjemné ceny. Řeč ovšem není o výhodné permanentce do solária, nýbrž o last minute letenkách do Afriky, konkrétně do slunného Egypta.

Egypt se již před pár lety stal, co se dovolených týče, naprostou senzací. Sice si zde neužijete promenády městem ani stolování v městských restauracích, za to na vás uprostřed pouště čekají luxusní hotelové komplexy a průzračné moře, které zkrátka nelze odolat. Na co se v této tropické destinaci můžete těšit v první řadě, je prakticky neustále krásné, až pohádkové počasí. Díky své strategické africké poloze je zde krásné teplo, slunečno a s deštěm se pravděpodobně nesetkáte. Nad zdejším podnebím si celý pobyt budete libovat, kdy by vám ovšem mohlo dusno a opravdové parno vadit, jsou výlety. Návštěva prastaré Sfingy, pyramid, Údolí králů a jiné skvosty jsou sice nezaměnitelné, ale dejte pozor na spálená ramena, úžeh a dehydrataci. Tyto problémy by vám zkazily zbytek jinak dokonalého pobytu.

Egypt je rájem na zemi, autor: touregyptclubEgypt je rájem na zemi, autor: touregyptclub

Pro ty, co si potrpí na určitý komfort a nadstandardní služby je Egypt rájem na zemi. Pakliže si zvolíte pětihvězdičkový hotel, rozhodně se nebudete chtít vracet domu. Hotelové komplexy obvykle stojí uprostřed ,,ničeho“, proto je kladem extrémní důraz na detaily v podobě bohaté flóry a překrásně, architektonicky řešených staveb. Moderní budovy hotelů připomínají starodávné paláce a celé září dokonalou čistotou. Průzračné a atypicky stavěné bazény, golfová hřiště, další sportovní vyžití a spoustu aktivit v podobě animačních programů a cvičení jsou samozřejmostí. Nudit se tedy rozhodně nebudete. Na své si přijdou také milovníci dobrého jídla, z all inclusive servisu a přeplněných rautů vám bude až přecházet zrak.

Letenky

A za kolik korun tento luxus můžete mít? Se společností Ryanair se nyní do teplem zalitého Egypta podíváte již za krásných 990 korun a to se rozhodně vyplatí!

All inclusive servis vám nabídne spousty lahůdek, autor: royal ramplas hotelAll inclusive servis vám nabídne spousty lahůdek, autor: royal ramplas hotel

Nejlevnější letenky do Egypta nabízí www.pelikan.cz

Článek Last minute Egypt – do tepla již dnes! byl publikován 8. listopadu 2012 v 21.00 v rubrice Letenky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...