Zářijové letenky od EasyJet

Tagy:  létání, dovolená, cestování, léto, levné letenky, akční letenky, easyjet

Sponzorované odkazy:

Zářijové letenky od EasyJet

Jako každý měsíc, i v září přichází drtivá většina leteckých společností se spoustou atraktivních slev, akcí a nápadů, kam se podívat. Ohromnou výhodou posledních let je fakt, že vznikají stále nové letecké společnosti se zaměřením na charterové a nízkonákladové lety, díky čemuž může cestovat opravdu každý a dokonce i ti, co mají značně omezený rozpočet. Proč jsou doby, kdy se do letadla posadil jen slušně vydělávající člověk a ostatní museli cestu za vysněným cílem absolvovat autobusy, vlaky nebo osobními automobily. Dnes je naopak cestování na vlastní pěst dražší, neboť ceny benzínu stále stoupají, kdežto ceny letenek rapidně klesají. Své o tom ví velmi oblíbená letecká společnost Easy Jet, kterou si oblíbili lidé na celém světě. Ptáte se proč?

Proč letět s Easy Jet?

Easy Jet je jednou z nejznámějších a vůbec nejoblíbenějších leteckých společností na světě a odpověď je naprosto jednoduchá. Cestujícím totiž nabízí to, co spousta jiných společností ne a tím jsou neuvěřitelně levné letenky. Zaměřuje se na nízkonákladovou dopravu, která je jednak levná, ale také komfortní, spolehlivá, rychlá a především bezpečná. Aerolinka Easy Jet působí na trhu již několik let a stále si získává nové a nové fanoušky. Není se čemu divit, neboť kdo by nechtěl na jinak velmi drahé dopravě ušetřit? Za naspořené peníze si pak můžete dovolit luxusnější hotel, chodit do restaurací anebo si pobyt trochu prodloužit. Pokud s Easy Jet společností rádi cestujete anebo jste doposud neměli tu možnost, podívejte se na akční zářijové letenky, díky kterým lze za pár korun procestovat celou Evropu.

Londýn za 724 Kč

Londýn je jednou z těch evropských destinací, kterou velmi rádi navštěvují lidé z celého světa, včetně Čechů. Pokud je Londýn i vaším oblíbeným místem a přemýšlíte, kam se podívat na eurovíkend nebo kde nakoupit Vánoční dárky v předstihu, vypravte se právě sem. Do hlavního města Velké Británie totiž nyní můžete letět za neskutečných 724 korun.

Autor: Angelo AmboldiAutor: Angelo Amboldi

Řím za 724 Kč

Láká vás spíše teplejší počasí, temperamentní obyvatelstvo, vynikající italská kuchyně a historické památky? Pak neváhejte a vydejte se v září do hlavního města Itálie. Řím je jedním z nejstarších měst na světě, tudíž má svoji nezaměnitelnou historii a oplývá charakteristickým duchem. Řím a jeho památky na vás nyní čekají rovněž za skvělých 724 korun.

Miláno za 815 Kč

Do třetice samozřejmě nesmíme zapomenout ani na Miláno, které je rájem všech milovníků módního průmyslu a všeho kolem stylu. Zde nečekejte nespočet památek a historického umění, ale na co se můžete vskutku těšit jsou módní přehlídky, zajímaví lidé a samozřejmě nákupy. Do Milána se s Easy Jet nyní podíváte za senzačních 815 korun.

Autor: Bert KaufmannAutor: Bert Kaufmann

Nejlevnější letenky nabízí pelikan.cz

Článek Zářijové letenky od EasyJet byl publikován 23. září 2015 v 17.00 v rubrice Letenky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...