4 tipy na letenky do 10 000 Kč

Tagy:  letenky, létání, dovolená, zájezd, zima, leden, pobyt, akční letenky

Sponzorované odkazy:

4 tipy na letenky do 10 000 Kč

Nostalgicky vzpomínáte na ty dny, kdy jste se opalovali na pláži, popíjeli kokosové drinky a neměli vůbec žádné starosti? Pak vám tato zima nejspíš připadá nekonečná nepříjemná a především vskutku mrazivá. Připomeňte si opět letní dovolenou, která je ještě v nedohlednu a užijte si sluníčka i v zimě. Využijte akčních letenek a vypravte se na exotickou dovolenou, na kterou nikdy nezapomenete.

Miami – 9 454 Kč

Možností, kde načerpat novou energii a užít si nefalšovanou letní dovolenou je samozřejmě nespočet a záleží pouze na vás, kam se budete chtít podívat. Pakliže již opravdu velmi dlouho doslova prahnete po cestě do Ameriky, pak nastala ta správná chvíle na koupi letenek. Vydejte se ještě v lednu do slunného Miami, a to za senzačních 9 454 korun. Letenky seženete na akcniletenky.com.

Autor: momoAutor: momo

Cancún – 6 890 Kč

Skvělou volbou je také Mexiko. Možná máte pocit, že je tato země poměrně nebezpečná, nicméně existují luxusní turistické oblasti, kde budete doslova jako v ráji. Řeč je například o oblasti Cancún. Zde se nacházejí překrásné pláže, průzračný oceán a samozřejmě přepychové hotelové komplexy. Ceny letenek vás s leteckou společností Eurowings nyní vyjdou na senzačních 6 890 korun.

Guadeloupe – 8 859 Kč

Jestli chcete poznat vskutku překrásnou krajinu, nekonečné pláže a doslova ráj na zemi, pak se musíte podívat do Karibiku. Karibské ostrovy nikdy nikoho neomrzí a pakliže seženete letenky za super ceny, čeká vás nezapomenutelná dovolená za velmi slušné peníze. Nyní například koupíte letenky od letecké společnosti Air Caraibes za senzačních 8 859 korun.

Bangkok – 7 992 Kč

Jednou z nejoblíbenějších oblastí a cílem pro turisty z celého světa je Thajsko. Tato země je neuvěřitelně rozmanitá, netradiční a překrásná a proto je přirozené, že lidstvo baví. Vydejte se do orientálního Bangkoku již dnes, a to za senzační cenu 7 992 korun. Cestujte s aerolinií Turkish Airlines.

Autor: pivisoAutor: piviso

Článek 4 tipy na letenky do 10 000 Kč byl publikován 28. ledna 2017 v 20.00 v rubrice Letenky a Létání. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...