Continental Airlines - cestování s jistotou

Tagy:  letecká společnost, continental airlines, létání, cestování, letadla

Sponzorované odkazy:

Continental Airlines - cestování s jistotou

Pakliže se rozhodnete cestovat letadlem, není to jen tak. Svůj drahocenný život vkládáte do rukou úplně cizího člověka, který má nad vámi v oblacích absolutní moc. Pokud nepatříte zrovna k zastáncům tohoto typu transportu a i když je statisticky nejbezpečnější, stále máte k pohybu ve vzduchu jakýsi respekt, rozhodně byste si měli vybrat takovou společnost, se kterou se budete cítit v maximálním bezpečí, ať se děje cokoliv a ať už letíte jen do Vídně či přes půl planety. Otázkou ale zůstává, kterou aerolinii zvolit, neboť dnes je jich na trhu nespočet a laik jen těžko pozná, která je ta správná a které se raději obloukem vyhnout. Tápete-li a neustále se rozmýšlíte s kým vzlétnout, důvěřujte ověřené kvalitě Continental Airlines, jež vás rozhodně nezklame.

S Continental Airlines létají tisícovky pasažérů, kteří si servis a celkové fungování společnosti nemohou vynachválit. Vedle klasických prohřešků jako je občasné zpoždění, nemá na svém kontě firma žádnou katastrofu, která by vás od letu s ní měla odrazovat a následující informace vás jisto jistě přesvědčí, že právě s Continental Airlines je létání bezpečné.

CA a cestování s jistotou, autor: toniodolceCA a cestování s jistotou, autor: toniodolce

O společnosti

Oproti již zmiňované Bulgarian Air, která je poměrně Benjamínkem, se Continetal Airlines pyšní neuvěřitelně dlouhou tradicí sahající až do 15. července roku 1934. V této době společnost vystupovala pod názvem Varney Speed Lines, pocházející ze jména původního majitele. Dnešní název společnost získala o tři roky déle. Své ústřední stanoviště má v George Bush International Airport nacházející se ve státě Texas. Velmi cennou informací je fakt, že v roce 2009 firma vstoupila do významné aliance Sky Team, která sdružuje jen ty nejprestižnější letecké společnosti s tou nejlepší reputací.

S Continental Airlines se můžete přepravit až do 265 destinací po celém světě, přičemž polovina linek je vnitrostátních a zbylá půlka se týká letů mezinárodních. Z letiště Václava Havla se s Continental Airlines bohužel nevypravíte, ale nejblíže odletíte z německého Frankfurtu nebo Vídně.

Článek Continental Airlines - cestování s jistotou byl publikován 13. června 2013 v 12.00 v rubrice Společnosti. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...