Létat nemusíte pouze letadlem

Létat nemusíte pouze letadlem

Máte rádi létání, pocit adrenalinu při vzletu nebo naopak při přistání? Cítíte se ve vzduchu jako ryba ve vodě? Nebo vás láká zakusit létání volně jako pták a rádi byste získali pocit svobody? Pak neváhejte a vyzkoušejte skvělé adrenalinové zážitky, jako jsou flyboarding a indoor skydiving.

Flyboarding kombinuje létání s vodou a spočívá v použití speciálních bot s vodními tryskami, které jsou připevněny na nohách. Tyto boty sami ovládáte a díky tryskám se necháváte vynášet z vody do vzduchu. Zkušení jedinci jsou dokonce schopni dělat akrobatické prvky a užít si létání v několika metrech nad vodou naplnou. U indoor skydivingu naopak zakusíte létání ve vzdušném tunelu. Za pomoci zkušených instruktorů vyzkoušíte volný pád a získáte pocit, jaké to je létat volně jako pták na proudu vzduchu až 280 km/hod. Po skončení vašeho „letu“ se budete moci podívat na video záznam a provést jeho rozbor. A kde tyto aktivity můžete zakoupit? No přece u renomované Firmy na zážitky, Allegrie.

FlyboardingFlyboarding

Firma na zážitky se specializuje na prodej zážitkových dárků z různých oblastí, kromě adrenalinu si tedy můžete dopřát gurmánské zážitky, relaxaci a wellness, masáže či automobilová dobrodružství. Tyto zážitky mohou být i skvělým tipem na vánoční dárky, nechte se tedy inspirovat nabídkou pod odkazem www.firmanazazitky.cz/…y-k-vanocum/. A pokud si nebudete výběrem jisti, pořiďte si univerzální poukaz, na základě kterého si obdarovaní vyberou zážitky dle svého gusta. Dopřejte sobě i svým nejbližším a kamarádům vzrušení či jedinečné zážitky, na které budou vzpomínat celý život. Nakupte u Firmy na zážitky a radujte se ze života.

Článek Létat nemusíte pouze letadlem byl publikován 16. listopadu 2014 v 23.15 v rubrice PR články. Autorem článku je redakce. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...