Originální dárek – zážitek, na který se nezapomíná

Tagy:  let, bungee, jumping, bungee jumping, balón, balon, firma na zážitky, dárek, zážitek, adrenalin, let balonem, skok, seskok

Originální dárek – zážitek, na který se nezapomíná

Hledáte originální a nezapomenutelný dárek pro vašeho kolegu do práce, kamaráda, tatínka, dědečka či bratra? Chcete, aby na dárek věnovaný vámi nikdy nezapomněl? Vyzkoušejte dárek – zážitek.

Dárky pro muže

Už nevíte, co byste pořád manželovi kupovala? Blíží se narozeniny, výročí nebo jiná událost a chtěla byste udělat dotyčnému opravdu radost? Darujte zážitek. Věřte mi, že každý z nich ocení správný a originální dárek, buď už odpočinkový anebo plný adrenalinu. Co třeba jízda ve Ferrari, projížďka v obrněném tranformeru BVP, jízda v Jaguáru, Porsche 911 Carrera, Hummeru, či Flyboarding, Skydiving, adrenalinový bungee jumping, nebo vzrušující let balonem.

Bungee jumping

Adrenalin v krvi, odvážný seskok, tuhnutí krve v žilách… přesně takový je seskok z několika desítek metrů volného pádu. Jak takový seskok probíhá? Dárky v této podobě rozhodně neurazí žádného vyznavače extrémních sportů. I když se bungee jumping zdá jako riskantní záležitost, jedná se o velice bezpečný sport. Oslavenec bude přivázán za kotníky na pružném a bezpečném laně, skočí hlavou dolů a vychutná si tento zážitek na plné obrátky.

3, 2, 1, JUMP – autor: Firmanazazitky.cz3, 2, 1, JUMP – autor: Firmanazazitky.cz

Jak na to?

Před samotným seskokem je nutné projít tzv. instruktáží, kde vás zkušený instruktor seznámí se všemi důležitými podrobnostmi. Nachystají vám oblečení do postroje a uvážou lano. Důležité je, aby vaše váha nepřekročila 120 kg nebo naopak nebyla menší než 50 kg. Překonejte sami sebe, překonejte strach a nebojte se skočit. Postavte se na okraj, napočítejte do tří a užijte si volný pád a prima zážitek.

Let balónem

Firma na zážitky nabízí na adrese http://www.firmanazazitky.cz/darky-pro-muze/ romantický vyhlídkový let balónem. Dopřejte si vzrušující, jedinečnou a originální podívanou na krásy naší země. Pohled z ptačí perspektivy může absolvovat úplně každý.
Horkovzdušný balón je bezpečný a umožní vám odpoutat se od pozemských problémů, starostí a dovolí vám cítit se naprosto nezávislý a svobodný. I když se balónem podíváte na místa, která vám jsou dobře známa, znovu vás dokáží okouzlit a uchvátit.
Let balónem vyžaduje dobré povětrnostní podmínky, které se dozvíte předem. Určitě si sebou do balónu nezapomeňte vzít dobře nabitý foťák nebo kameru. Čeká vás opravdu neskutečný a nezapomenutelný zážitek.

autor: Firmanazazitky.czautor: Firmanazazitky.cz

Letíme

V ceně letenky je hodinový let po dané trase. Dále vás čeká také slavnostní křest a jako odměnu a památku si navíc odnesete také pamětní list.
Létá se od března do října. Pokud toužíte vyloženě po jiném měsíci, je nutné si tento termín předem domluvit, ověřit a zarezervovat.
Pojďte s námi vzlétnout horkovzdušným balónem k modrým nebesům a nechte se unášet větrem do dálky. Poznejte neobyčejný pohled na svět i Vy.

Článek Originální dárek – zážitek, na který se nezapomíná byl publikován 20. června 2013 v 00.00 v rubrice PR články. Autorem článku je Eva Arnicanová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...