Netradiční dovolená? Zaleťte si na zápas Arsenalu nebo rovnou celé Mistrovství Evropy

Tagy:  létání, pobyt, fotbal, zájezd, evropa, mistrovství evropy, dárek pro muže, vlajky

Netradiční dovolená? Zaleťte si na zápas Arsenalu nebo rovnou celé Mistrovství Evropy

Cestování je koníčkem, který spojuje celé lidstvo, neboť opravdu málo kdo by mohl říct, že se mu nevěnuje rád. Většina lidí považuje cestování za vymanění se z každodenního stereotypu, načerpání nových sil, poznání odlišných kultur a zvyklostí či jako možnost určitého dobrodružství. Letní dovolená je ještě v nedohlednu, pobyt na horách už máte za sebou a chození po památkách vás příliš neláká? Pak vsaďte na netradiční dovolenou a vydejte se zažít tu pravou fotbalovou vřavu na zápas mezi nejpopulárnějšími fotbalovými týmy světa.

Pokud patříte k fotbalovým fanouškům a žádný zápas si nenecháte ujít, pak touha po autentickém zážitku, kdy vám bude tuhnout krev v žilách přímo na stadionu, nikoli doma před televizí, musí být nepopsatelná. Využijte proto akčních zájezdů, specializujících se přímo na fotbalové zápasy a vypravte se s vlajkou svého týmu fandit Arsenalu, Atlético Madridu nebo třeba rovnou na zápasy Mistrovství Evropy.

Zažijte fotbalovou vřavu na vlastní kůži za skvělé ceny, autor: fotbaltourZažijte fotbalovou vřavu na vlastní kůži za skvělé ceny, autor: fotbaltour

FC Barcelona a Atlético Madrid již od 12 900 Kč

Láká vás být součástí fotbalové atmosféry, kdy si to na hřišti rozdají FC Barcelona a Atlético Madrid? Pak se na zápas do Španělska vydejte již za skvělých 12 900 korun. Tato akční nabídka obsahuje nejenom obousměrné letenky, ale také ubytování v komfortním hotelu, služby česky mluvícího delegáta, nonstop infolinku a samozřejmě to nejdůležitější – vstupenky na zápas. Barcelona je jedním z nejkrásnějších měst Evropy, o tom není pochyb, proto by byla neuvěřitelná škoda, nespojit návštěvu s jejím poznáním. Delegát vám domluví zajímavý doplňkový program v podobě prohlídky stadionu Camp Nou, nákupu suvenýrů v oficiálním fun shopu, vynikající večeři ve španělském duchu, flamenco show a samozřejmě zastávku u impozantních staveb jako je Gaudiho Sagrada Familia či Park Güell. To vše můžete mít za jedinečnou cenu, za kterou mnohdy nepořídíte ani letenky, natož osobní účast na mistrovství Evropy ve fotbale.

Chelsea a Manchester United za 13 900 Kč

Zápas anglické premier league může také skvěle posloužit jako originální dárek pro muže, který fotbalem žije. Lámete si marně hlavu s tím, co svému milovanému partnerovi koupit k narozeninám? Zapomeňte na luxusní hodinky a raději mu za tuto super cenu věnujte obousměrnou letenku do Londýna, příjemné ubytování v 3* hotelu, českého delegáta, který jednak zajistí doprovod na stadion, ale také prohlídku městem a návštěvu historického a sportovního centra. V ceně jsou samozřejmě rovněž vstupenky na zápas mezi Chelsea a Manchesterem United. Staňte se tou nejlepší polovičkou a darujte něco, na co muž, který uvidí strhující zápas na vlastní oči a zažije onu pověstnou atmosféru fandícího davu, nikdy nezapomene.

Věnujte fotbalový zápas jako dárek, autor: fotbaltourVěnujte fotbalový zápas jako dárek, autor: fotbaltour

Článek Netradiční dovolená? Zaleťte si na zápas Arsenalu nebo rovnou celé Mistrovství Evropy byl publikován 27. ledna 2016 v 00.00 v rubrice PR články. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...