Vyhlídkový let balonem, na který nikdy nezapomenete

Vyhlídkový let balonem, na který nikdy nezapomenete

V současné době si své sny plní jen málokdo, což je obrovská škoda, protože člověk by měl získat co nejvíce zážitků, aby měl ve stáří co vyprávět svým vnoučatům. Od toho přece babičky a dědečkové jsou. Strach odhoďte stranou a vystoupejte do oblak, ale teď nemáme na mysli letadlem.

Zejména v letním období jsou na obloze vidět létající balony, ve kterých se cestujícím otevírá nádherný výhled na město a daleké okolí z ptačí perspektivy. A nyní si můžete ojedinělý zážitek užít i vy, stačí si objednat lety balonem.

Co všechno let balonem obnáší?

Při rezervaci, která se doporučuje alespoň měsíc dopředu, si vyberete místo, odkud chcete letět. Většina firem naštěstí zajišťuje vyhlídkové lety po celé ČR, a tak je jedno, zda jste ze Zlína, Benešova či Prahy. Vzít si s sebou do koše můžete i děti starší osmi let, ovšem podmínkou je, aby dítě bylo vysoké alespoň 140 centimetrů.

Pokud se obáváte toho, že vám bude na výletě balonem zima, tak jste na omylu, neboť mnohdy je ve vzduchu větší teplo než na zemi. Po přečtení řádků výše se už nejspíše nemůžete dočkat toho, až se proletíte ve výškách. Vůbec se vám nedivíme, protože se jedná o něco nezapomenutelného. Jakmile začne balon stoupat vzhůru, veškerý strach z vás najednou odpadne a začnete si užívat panoramatický výhled.

Za jakého počasí se dá letět?

Stejně jako let letadlem vyžaduje přívětivé povětrnostní podmínky, je vyžaduje i let balonem. Pilot vám může sjednaný termín zrušit v okamžiku, kdy počasí nepřeje, například prší, je silný vítr a podobně. Ale nebojte se, nakonec se do vzduchu dostanete.

Jestliže si chcete objednat vyhlídkový let balónem, nebo ho plánujete darovat jako dárek někomu blízkému, najděte si vhodného poskytovatele tohoto zážitku. Necháte si poradit od nás? Potom najdete více na letecke-zazitky.cz.

Článek Vyhlídkový let balonem, na který nikdy nezapomenete byl publikován 21. prosince 2017 v 22.00 v rubrice PR články. Autorem článku je Inzerce. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...