Zažijte adrenalin na leteckém simulátoru

Tagy:  letecký simulátor, letadlo, boeing 737, stíhačka, adrenalin, zážitek

Zažijte adrenalin na leteckém simulátoru

Většina z vás se pravděpodobně může pochlubit alespoň jedním zážitkem s leteckou dopravou, která je při cestování do vzdálenějších zahraničních destinací, podmínkou. Málo koho nechává celý proces letu naprosto klidným, ba naopak, možná patříte k těm, co jej považují za nevšední zážitek či určité dobrodružství a proto vás během cesty jistě napadají myšlenky, co se asi děje v pilotní kabině zatímco cestující nerušeně odpočívají a nechávají se bezpečně přepravit z dobu A do bodu B. Chcete-li své nenechavé já uspokojit a dozvědět se vše, co je vám z oblasti pilotování dosud neznámé, vyzkoušejte jedinečný letecký simulátor, který vám poskytne všechny odpovědi a vy se tak alespoň na moment ocitnete v nelehké kůži pilota.

Co můžete očekávat?

Doposud jste žili v domnění, že vám letecký simulátor pouze poskytne podívanou do kabiny, posezení na místě pilota a mačkání knoflíků? Pak je na čase, abyste zjistili, že se jedná o opravdu adrenalinový zážitek, nikoli nudnou a nic neříkající exkurzi.

Zažijte ten pravý adrenalin, autor: esennceZažijte ten pravý adrenalin, autor: esennce

V první řadě si můžete svobodně vybrat do jakého letadla nasednete a které budete tudíž řídit. Je libo Boeing 737, Airbus 320, stíhačku F16 a nebo třeba Cessnu 182? Volba je čistě na vašem přání. Následně si zvolíte scénář letu, jaký byste chtěli zažít co by pilot letounu a hurá do vzduchu!

Zachraňte letadlo!

Katastrofické filmy jsou sice předzvěstí tragické události, ale díky napětí jsou velmi populární a obzvláště pak ty americké, překypující akcí a adrenalinem. Chcete se alespoň na chvíli ocitnout uprostřed obdobné situace a mít záchranu posádky ve svých rukou? Pak si vyzkoušejte scénář v podobě záchrany Boeingu 737, jež vás dostane do varu a vy si tak uvědomíte závažnost celé situace, které by se asi nikdo nechtěl zúčastnit.

Létejte se stíhačkou

Při pohledu na rychlost a mrštnost stíhačky se vám tají dech a od mala prahnete po jejím bližším poznání? Pak si vyzkoušejte na vlastní kůži letecký simulátor s vojenskou stíhačkou. Jakmile usednete do kokpitu, okamžitě zapomenete na okolní svět a díky autentičnosti trenažéru budete mít pocit, že jste opravdovým pilotem.

Létejte s vojenskou stíhačkou, autor: esennceLétejte s vojenskou stíhačkou, autor: esennce

Článek Zažijte adrenalin na leteckém simulátoru byl publikován 13. dubna 2014 v 20.30 v rubrice PR články. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...