Po Evropě s Easy Jet

Tagy:  létání, společnost, easy jet, nízkonákladová společnost

Sponzorované odkazy:

Po Evropě s Easy Jet

Cestování letadlem se stalo nejenom nejpohodlnějším a nejrychlejším druhem přepravy, ale v některých situacích se jeví také jako jediné řešení, obzvláště, pokud plánujete cestu za oceán a nehodláte strávit dlouhé dny na palubě lodi. Vzhledem ke stále rostoucím cenám benzínu se cesty po Evropě osobním automobilem, které byly dříve tak výhodné, zdají býti jaksi zbytečně a předražené, proto se i do okolních států mnohdy vydáte letadlem, neboť je to zkrátka nejlepší řešení. Samozřejmě nikomu se však nechce ,,vyhazovat“ tisíce korun, proto při výběru letenek hledáte tu nejvhodnější variantu, díky které se do požadované destinace dopravíte bezpečně a ještě levně. V tomto případě drtivá většina lidí zvolí nízkonákladovou společnost a dělá dobře. Posviťte si například na Easy Jet, se kterou můžete velmi výhodně cestovat po celé Evropě.

Easy Jet v kostce

Nízkorozpočtová společnost Easy Jet je britského původu, kde má také svou základnu a vznikla roku 1995, přičemž hlavním letištěm je letiště Luton. První rok byl pro společnost tak trochu zkušební, proto létala pouze mezi Londýnem, Glasgow a Edinburgem. Od roku 1996 začala létat také do Amsterdamu, Barcelony a Nice. Letecká společnost se v Evropě velmi osvědčila a proto své pole působnosti značně rozšířila. Dnes můžete s Easy Jet létat až do 122 Evropských destinací, ale také do Turecka a Severní Afriky, konkrétně do Egypta a Tunisu. A jak letadla společnosti Easy Jet poznat? Všechna mají oranžovobílou barvu a jejich monstrózní nápis s logem firmy nelze přehlédnout. Easy Jet létá výhradně s letadly typu Airbus a Boeing.

S Easy jet až do 122 destinací, autor: HHA124LS Easy jet až do 122 destinací, autor: HHA124L

Jednoduchá koupě levných letenek

Jak již bylo řečeno, Easy Jet je nízkonákladovou společností, čili můžete vždy očekávat výhodnější letenky než u klasických aerolinií. Pokud do vyhledavače zadáte nejlevnější letenky, levné letenky, akční letenky a podobně, jednou z variant obvykle bude právě Easy Jet, neboť, co se Evropy týče, má velmi široké pole působnosti. Pokud jste s aerolinií spokojeni a rádi byste opět letěli s ní, není nic jednoduššího, než si letenky vyhledat přímo na internetových stránkách easyjet.com, které jsou pro vás i v Českém jazyce, díky čemuž odpadne strach se zabukování nechtěné letenky. Stránky jsou velmi přehledné a jednoduché, do pravého okénka napíšete požadované místo příletu a termíny, pak už jen čekáte na nejvhodnější variantu. Na úvodní straně si rovněž všimnete aktuálních, nejvýhodnějších letenek do Evropských letovisk. K dispozici je například Milano za 889 korun, Bristol za 1019 a Londýn za 1079. pakliže nebazírujete na přesném datu, snadno získáte letenky ,,za hubičku“. Na webových stránkách najdete také typy na dopravu z letiště a ubytování, což vám ušetří spoustu času a také peněz.

Nejlevnější letenky nabízí www.pelikan.cz

Článek Po Evropě s Easy Jet byl publikován 28. února 2013 v 00.00 v rubrice Letadla, Létání, Letenky, Letiště a Společnosti. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...