Létání s Ryanair od 595 korun

Tagy:  akční letenky, levné letenky, evropa, společnost, létání, cestování, ryanair

Sponzorované odkazy:

Létání s Ryanair od 595 korun

Ruku na srdce, komu by se chtělo kvůli přepravě letadlem, vyhazovat tisíce korun pro nic za nic. Pakliže nepatříte k těm, co nevědí, co s penězi a rádi ušetříte každou korunu, pak vás jistě potěší fakt, že existují nízkonákladové aerolinie, které vás do destinací po celé Evropě, dopraví takřka za hubičku a to maximálně bezpečně a pohodlně. Vyměňte nepohodlnou a zdlouhavou cestu osobním automobilem za bleskovou leteckou dopravu a přestaňte se rok co rok stresovat s vysokými cenami letenek. S Ryanair se nyní do evropských letovisek dopravíte již od neuvěřitelných 595 korun a to včetně veškerých poplatků a zpáteční cesty.

Nízkonákladových leteckých společností, jež se těší veliké popularitě znáte jistě několik, přičemž k těm nejznámějším patří Wizzair, EasyJet, Skyscanner a v neposlední řadě právě Ryanair. Aerolinie Ryanair se ze všech zmiňovaných pyšní nejstarší historií, neboť její vznik se datuje okolo roku 1985. Nizkoná­kladový dopravce, se sídlem v irském Dublinu, provozuje flotilu o 305 letounech a celkem projektuje až 1100 linek mezi 162 letišti ve 24 zemích Evropy. Co jste o Ryanair pravděpodobně nevěděli je fakt, že co do počtu ročně přepravených turistů, se řadí k největšímu přepravci v Evropě a ve světovém měřítku zaujal již šesté místo. Kromě neuvěřitelného pozitiva akčních letenek máte tak jistotu, že létáte s někým, na koho je opravdový spoleh. Dalším překvapením pro českého cestovatele je také informace, že s Ryanair můžete odcestovat nejenom z letiště v Praze, ale rovněž z Brna, což je pro obyvatele Moravy a Slezska, jistě příjemné.

Ryanair je největším evropským dopravcem, autor: Paolo MargariRyanair je největším evropským dopravcem, autor: Paolo Margari

Ať už se na společnost podíváme z jakéhokoliv úhlu, vždy musíme zákonitě dojít k výsledku, že se skutečně jedná o jednoho z nejserióznějších a rozhodně nejlevnějších leteckých dopravců na světě.

Letenky za pakatel

Jak již bylo nejednou řečeno, Ryanair opravdu poskytuje letenky za pár korun a to i do velice frekventovaných míst jako je Paříž, Berlín, Barcelona nebo třeba Benátky. Spousta leteckých dopravců vám sice nabídne akční letenky, ovšem do oblastí, kam se chystáte vydat jen zřídka kdy, či dokonce nikdy.

Ryanair disponuje levnými letenkami bez tax celoročně, ale přeci jenom se vyplatí hlídat nejrůznější akce, díky kterým pořídíte letenky do atraktivních destinací a hlavních evropských měst okolo pár set korun. Nyní se například do španělského Madridu podíváte od 595 korun, bulharská Sofia vás přivítá za 887 korun, atraktivní Oslo stojí pouhých 998 korun a Litva krásných 999 korun.

Článek Létání s Ryanair od 595 korun byl publikován 22. července 2013 v 12.00 v rubrice Letenky a Létání. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...