5 tipů, jak si zpříjemnit létání

Tagy:  létání, dovolená, pobyt, dovolená, zájezd, let, letadlo

Sponzorované odkazy:

5 tipů, jak si zpříjemnit létání

Létání je nejbezpečnějším, ale také nejrychlejším a je komfortnějším druhem transportu, jaký si dovedete představit. Zatímco v předešlých letech byla letecká doprava spíše pro movitější klientelu, dnes se vyplatí spíše na dovolenou letět, než jet osobním automobilem. I když se jedná o vůbec nejpraktičtější způsob cestování, přesto je létání doprovázeno čekáním, nekonečný odbavováním a ve výsledku vás může nudit i samotný let a často nabudete dojmu, že vůbec neutíká. Jak si létání zpříjemnit, abyste si nepřipadali znuděně a nepohodlně? Máme pro vás pár skvělých tipů.

Vezměte si polštářek

Některá sedadla v kabině jsou všelijaká, jenom ne příliš pohodlná, proto byste na pohodlí měli myslet především vy, neboť vás se cestování týká. Fakt, že je sedadlo polstrované ještě neznamená, že je měkké a příjemné na posezení, natož pak na odpočívání. Vezměte si s sebou proto pro všechny případy polštářek, kterým si podepřete záda nebo krk a díky němuž lze i nerušeně spát.

Místo džínů tepláky

Odjakživa se snažíte působit reprezentativně a proto i do letadla chodíte v džínách nebo dokonce v kostýmu, abyste ihned po příjezdu do cílové destinace vypadali skvěle? Pak rozhodně nepočítejte s příjemným posezením v letadle. Cestování v komfortní teplákové soupravě nebo leginách není žádná ostuda a vašemu tělu se jistě uleví.

Autor: Daniel SpiessAutor: Daniel Spiess

Čtení aneb jak zabít čas

Sledováním mraků z okénka letadla vám cesta příliš utíkat nebude a proto je zapotřebí vymyslet něco, čím se dokonale zabavíte. Díky polštářku a vhodnému oblečení jste si již udělali pohodlí a teď nastal ten správný čas na zabavení sebe sama. Vezměte si s sebou svoji oblíbenou knihu nebo best seller, který si chcete již roky přečíst a pakliže nemáte náladu na složité romány, vsaďte na jednoduchý bulvární časopis nebo magazín o módě.

Oslaďte si život

Ve většině letadel dostanete občerstvení a samozřejmě nápoje, nicméně ruku na srdce, komu chutná letištní strava? Jídlo obvykle připomíná školní jídelnu druhé kategorie, pečivo je vakuované a sýry či šunka nekvalitní. Udělejte si radost i během dlouhé cesty a vezměte si na palubu letadla dobroty z dutty free obchodu. Čokoláda vám jistě vykouzlí úsměv na rtech a sušenky „bodnou“ ve dne i v noci.

Nahrajte si hity do telefonu

Po delší době vám v letadle může vadit již úplně všechno a nejvíce všichni lidé okolo vás. Všudypřítomný ruch je unavující a pokud se ho chcete zbavit, pak se neobejdete bez kvalitních sluchátek a především hudby na několik hodin. Nahrajte si do svého telefonu nebo ipodu oblíbené hitovky a let vám uteče mrknutím oka.

Nejlevnější letenky nabízí pelikan.cz

Článek 5 tipů, jak si zpříjemnit létání byl publikován 16. října 2016 v 12.00 v rubrice Letenky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...