Lednové akční letenky od EasyJet

Tagy:  létání, easyjet, cestování, dovolená, evropa, amsterdam, francie, miláno

Sponzorované odkazy:

Lednové akční letenky od EasyJet

O společnosti EasyJet jste slyšeli již nesčetněkrát a proto vás její lednové akční nabídky asi nijak zvlášť nepřekvapí. Nízkonákladová společnost se totiž zaměřuje na extrémně levné lety, kterých chytří cestující často využívají. Pakliže mezi ně patříte, pravděpodobně jste již spousty evropských destinací navštívili za, doslova a do písmene, pár korun. Připadá vám studený leden dlouhý, nudný a stereotypní? Pak se nechte inspirovat nabídkou aerolinie EasyJet a vydejte se po evropských památkách, za kulturou a za dobrým jídlem již dnes!

Do Amsterdamu takřka kdykoliv

Na Amsterdamu je spousta lákadel, která určitě stojí za to vidět. Jedním z nich jsou například známé tulipánové farmy, za kterými se musíte vydat na jaře nebo v létě. Co vám ale holandské hlavní město může nabídnout i nyní, jsou vynikající sýry a samozřejmě překrásná architektura, která je svým vzezřením pro zemi tolik typická. Zde si na své přijdou především milovníci designu, ale i vám ostatním Amsterdam přiroste k srdci a obzvláště pak, navštívíte-li jej v lednu za neskutečných 999 korun.

Co třeba Amsterdam?, autor: joiseyshowaaCo třeba Amsterdam?, autor: joiseyshowaa

A opět slavné Miláno

A opět zde máme nabídku neskutečně akčních letenek do italského Milána, které snad nikdy neomrzí. Tuto několika milionovou metropoli si oblíbily především ,,shopaholičky", které jsou zde schopny nechat tisíce euro. Není se čemu divit, Mekka módy dýchá luxusní atmosférou, pro kterou si zkrátka kabelku od Armaniho musíte koupit a vzhledem k faktu, že vás nyní cesta vyjde na 699 korun, můžete si dovolit rovnou dvě!

Francie trochu jinak

Francie je sama o sobě neskutečně půvabnou zemí a kdo ji nenavštívil, jako by nebyl. Skrývá v sobě jistý šarm a eleganci, která svádí k cestování a poznání všeho druhu. Proč se tedy omezovat pouze na Paříž, do které se mimochodem dopravíte za 1119 korun, když na vás čekají krásy v podobě Cannes, St. Tropez, Nice, ale také Lyonu, do kterého můžete letět se společností EasyJet za úchvatných 1009 korun.

Do Francie za 1009 korun, autor: kjunstormDo Francie za 1009 korun, autor: kjunstorm

Článek Lednové akční letenky od EasyJet byl publikován 3. ledna 2014 v 12.00 v rubrice Létání, Letenky a Společnosti. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (1).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...