Už jste slyšeli o originálním ubytování TREE HOUSES v Nízkých Tatrách?

Už jste slyšeli o originálním ubytování TREE HOUSES v Nízkých Tatrách?

Patří k vaším oblíbeným místům všechna ta, kde je spousta zeleně, stromů, trávy, jednoduše přírody, na kterou je radost, se podívat? Těšíte se celou zimu na vůni lesa a posečené trávy, kytek a všeho, co venku od jara do podzimu potkáváme? Tak to se jistě vydejte na dovolenou do hotelu Björnson. Vyhledávaný je i v zimě, protože leží uprostřed lyžařského střediska Jasná – Nízke Tatry. V blízkosti hotelu je svah i lanovka, což je stěžejní pro všechny milovníky lyžování.

Krásné ubytování v lůně přírody

Útulný Hotel Jasná je jedinečný ubytovací komplex. V areálu najdete možnost ubytování se v původním hotelu Björnsonka, ve Ville, ale také v Hostelu nebo v nových chatkách TREE HOUSES. Celková aktuální kapacita ubytování je 216 lůžek včetně přistýlek.

Na své si tady přijdou nejen sportovci, ale i rodiny s dětmi, ideální je pro ně celý komplex hotelu Björnson. Chata Björnson má historii sahající až do roku 1952, kdy byla postavena v typickém horském stylu. Hotel je také otevřen i pro vaše domácí mazlíčky, nebudete muset řešit jejich hlídání.

Apartmány Tree houses, foto: bjornsonka.skApartmány Tree houses, foto: bjornsonka.sk

Jistě vás nadchnou hezké apartmány Liptov, neboli zmiňované TREE HOUSES. Jde o celodřevěné chatky postavené s ohledem na přírodu. Jsou vsazeny přímo do lesa, a tak jejich návštěvníci zažijí pocit úplného splynutí s okolní přírodou. Jsou přitom moderně vybaveny ve skandinávském stylu, jsou velmi útulné a účelně řešené. Chatky jsou osazeny ve vzduchu, stromy zůstaly zachovány.

Bude vám tady chutnat kvalitní káva, dezert i slané dobroty, bez nichž si večer na dovolené trávený ve dvou neumíte představit.

Nezbývá, než abyste se podívali na vlastní oči na webové stránky bjornsonka.sk/cs/ a přesvědčili se, jak dokonale TREE HOUSES i celý komplex Björnson vypadají. Dovolená se vám bude zaručeně líbit.

Článek Už jste slyšeli o originálním ubytování TREE HOUSES v Nízkých Tatrách? byl publikován 22. dubna 2022 v 00.45 v rubrice Létání. Autorem článku je Petra Havlíková. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...