Tipy jak na rezervaci ubytování

Tagy:  cestování, dovolená, pobyt, moře, prázdniny, levné ubytování

Sponzorované odkazy:

Tipy jak na rezervaci ubytování

Každé cestování, byť na pár krátkých dní, s sebou obnáší jistá kritéria, bez kterých by dovolená nemohla fungovat. V první řadě musíte vyřešit dopravu, ať už leteckou, osobním automobilem či například expres vlakem a jakmile se se zbytkem posádky dohodnete na transportu, jako další otázka se samozřejmě nabízí vše ohledně ubytování, neboť někde noc přečkat musíte. Zde již záleží na vás, jakým způsobem hodláte pobyt strávit a kam se vlastně vydáte. Někdo preferuje luxusní hotelové pokoje s all inclusive službou kdykoliv si vzpomene, jinému postačí obyčejná postel, vlastní ,,spacák" a umývadlo. Ať už se rozhodnete pro jakoukoliv variantu, vždy je dobré vědět, jak ubytování zarezervovat, zaplatit a celkově zařídit tak, abyste měli jistotu noclehu.

Cestujte co nejlevněji, autor: leicarooCestujte co nejlevněji, autor: leicaroo

Levné ubytování na pár dní

Pokud s partou přátel či studentů vyrážíte na několikadenní toulky Evropou či na prodloužený víkend, pak jistě nebudete preferovat prvotřídní apartmá s vířivkou. Zde je zcela nejlevnějším způsobem ubytování klasický hostel, kde sdílíte pokoj s více lidmi. Pakliže necestujete sami a je vás více, můžete si předem zařídit společný pokoj, čímž se zbavíte strachu z cizích lidí, případných krádeží a užijete si spoustu legrace všichni pohromadě. Samozřejmě čím větší skupina cestuje, tím horší je ubytování sehnat. Nenechte tedy nic náhodě a ještě než odjede si vše sjednejte přes internetové stránky. Do vyhledávače zadejte nejlevnější hostely v okolí, kde chcete bydlet a následně si na stránkách daného objektu sjednejte rezervaci, kterou zaplatíte na místě spolu s dalšími možnými poplatky. Počítejte také s předběžnou zálohou, kterou si většina, i těch nejlacinějších zařízení, pro jistotu účtuje.

Apartmány a hotely u moře

Vzhledem k tomu, že se blíží letní prázdniny, spousta pracujících lidí, studentů i rodiny s dětmi začínají řešit, kam se vydat na dovolenou k moři. Ovšem vzhledem ke stávající ekonomické krizi si málo kdo může dovolit pětihvězdičkové hotelové komplexy za desítky tisíc korun. Pokud tedy chcete prožít letní dovolenou v krásném apartmánu u moře, aniž byste zdevastovali vaše bankovní konto, udělejte si na internetu menší průzkum a podle nejnižší ceny si až vyberte lokalitu. Rezervaci opět proveďte online, neboť tak ušetříte okolo 20 procent z původní ceny. Veškeré formy ubytování si vždy hledejte na vlastní pěst, cestovní kanceláře vám pravděpodobně najdou ty samé lokality, ovšem se značnou přirážkou.

Apartmány online za pár korun, autor: Sean MacEnteeApartmány online za pár korun, autor: Sean MacEntee

Článek Tipy jak na rezervaci ubytování byl publikován 31. května 2013 v 12.00 v rubrice Létání. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...