5 důvodů, proč cestovat 1. třídou

Tagy:  let, letadlo, 1. třída, luxus, vybavení, servis

Sponzorované odkazy:

5 důvodů, proč cestovat 1. třídou

Letecká doprava přináší nespočet výhod, díky nimž již nebudete chtít sednout do auta a jet na dovolenou desítky hodin. Díky létání se dopravíte do požadované destinace za pár hodin, užijete si pohodlí, bezpečí a ušetříte mnoho a mnoho času, který byste v jiném dopravním prostředku zbytečně ztráceli. Ovšem není létání jako létání a zatímco můžete letět turistickou třídou a zažívat i velmi nepříjemné chvíle, je zde také možnost letu 1. třídou, která se od té turistické diametrálně liší. Proč byste si měli připlatit za luxus 1. třídy? Máme pro vás pár skvělých důvodů, díky nimž budete chtít let 1 třídou alespoň jednou vyzkoušet.

Předejdete neustálému čekání

Létání je sice velice komfortní příjemné, ale nutno podotknout, že než se dostanete na palubu letadla, čekají vás hodiny nic nedělání a neustálého čekání. Nejprve čekáte na odbavení zavazadel, pak čekáte na otevření gateu, poté čekáte, než bude letadlo připraveno a vzhledem k faktu, že pravděpodobně neodletíte včas, budete zase čekat a čekat a čekat. Výhodou 1. třídy je fakt, že jednoduše nečekáte nikdy na nic a máte prvotřídní komfort, díky němuž vám budou zavazadla odbavena separátně a vy si mezitím budete užívat dobrot ve VIP klubu.

Budete mít soukromí

Turistická třída není příliš příjemná pro jedince, kteří si nepotrpí na mnoho lidí a společnost. Pakliže vám není blízké trávit několik hodin ve společnosti desítek cizích lidí, sedících velmi blízko vás, pak si 1. třídu vychutnáte se vším všudy. V ceně letenky na vás bude čekat samostatná kóje, kde si natáhnete nohy, odpočinete si na polštářku, dostanete také svoji peřinu a chybět nebude ani vlastní tv s navolenými pořady a výběrem filmů. Na takový luxus byste si jistě brzy zvykli.

Autor: Rae SlaterAutor: Rae Slater

Pochutnáte si trochu jinak

V letadle není jídlo nijak zvlášť chutné a vydatné, o tom není sporu, nicméně 1. třída je trochu jiná „liga“. Zde si pochutnáte na čerstvých potravinách, vybrat si můžete také kaviár, maso nebo rybu, sladké pečivo, čerstvou pomerančovou šťávu nebo jiné dobroty, jež vám během dlouhého letu udělají dobře. Do letadla si tak vlastní pochutiny nebudete muset nikdy více brát.

Přístup jako k princezně zajištěn

Na co během letu 1. třídou můžete v každém případě spolehnout, je prvotřídní servis, kterého se vám jen tak někde nedostane. Letušky vám jsou neustále k dispozici a také dostanete prakticky vše, na co si vzpomenete. Je libo měkčí polštář, nákrčník, chladivou masku na obličej nebo šampaňské? Vše je předem zajištěno.

Článek 5 důvodů, proč cestovat 1. třídou byl publikován 22. prosince 2016 v 00.00 v rubrice Létání. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...