Last minute letenky na srpen

Tagy:  letenky, dovolená, pobyt, zájezd, zahraničí, last minute letenky, last minute pobyty

Sponzorované odkazy:

Last minute letenky na srpen

Druhý prázdninový měsíc je poslední šancí na pořádnou letní dovolenou, neboť poté se vám děti opět rozprchnou do škol a vám nezbude, než se věnovat zaběhlému stereotypu, popřípadě vyrazit k moři bez nich. Co se zahraničních zájezdů týče, srpen bývá již klidnější, neboť ta největší vlna dovolenkářů pominula. O to pravděpodobnější je, že narazíte na výhodné last minute letenky, díky kterým vás pobyt v populární destinaci, nebude stát několik výplat.

Turecká riviéra za 6117 Kč

Turecko patří bezesporu k nejoblíbenějším turistickým oblastem a není se čemu divit. Příroda je zde rozmanitá, počasí prakticky neustále bez chybičky, voda průzračná a pláže čisté. Co se obyvatelstva týče, to je temperamentní, vesměs přátelské a přichystá vám výborné jídlo. Chcete-li zavítat právě do Turecka, vydejte se na riviéru již dnes za úchvatných 6117 korun. Zájezd je na 7 dní se snídaněmi a zahrnuje pobyt v hotelu Kleopatra Develi. Ten má k dispozici bazén, komfortní pokoje, recepci a výborné pokrmy v místní restauraci.

Tunisko za 9980 Kč

Sever Evropy se stal vyhledávanou turistickou destinací již před několika lety, kdy Češi zjistili, jak krásně zde je. Počasí je téměř tropické, můře prakticky exotické a pláže po většinu písečné a neuvěřitelně čisté. Egypt a Tunisko, to jsou země, kam se můžete s last minute letenkami vydat. Podívejte se například do Tuniska a ubytujte se v hotelu Bel Air za 9980 korun. Zájezd je na 9 dní, zahrnuje polopenzi, využít můžete luxusní bazén, saunu, vířivou vanu a za příplatek si také dojít na masáž. Recepce hotelu vám bude k dispozici 24 hodin denně a parkování je v ceně pobytu.

Cestujte levně s last minute, autor: sean-macenteeCestujte levně s last minute, autor: sean-macentee

Chorvatsko za 6081 Kč

Jestli někde potkáte nejvíce Čechů, pak je to právě v Chorvatsku. Tato země se stala nejčastějším cílem českých turistů, kteří moc dobře vědí, jak je zde lacino a přitom krásně. Výhodou Chorvatska je, že se od našich hranic nenachází daleko, proto jej můžete navštívit i pomocí osobního automobilu či dokonce na motorce. Dubrovník nyní nabízí ubytování bez stravy na 7 dní v krásném rodinném penzionu hned u moře, a to za bezkonkurenční cenu 6081 korun.

Maďarsko za 4550 Kč

Netoužíte po písečných plážích a povalování se u moře? Raději byste si odpočinuli, načerpali nové síly a nechali se hýčkat? Pak se rozhodně vydejte do termálních lázní, ze kterých se domů vrátíte jako vyměnění. Využijte akční nabídky last minute zájezdu a ubytujte se v Maďarsku v hotelu Viderad, který je proslulý svými prvotřídními službami. Pobyt je na 4 dny a zahrnuje polopenzi. To vše za super cenu 4550 korun.

Nejlevnější letenky nabízí pelikan.cz

Dovolená za pár korun, autor: mufcmadDovolená za pár korun, autor: mufcmad

Článek Last minute letenky na srpen byl publikován 13. srpna 2014 v 12.00 v rubrice Letenky a Letadla. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...