Last minute Canico

Tagy:  dovolená, madeira, canico, létání, cestování, last minute, last minute letenky

Sponzorované odkazy:

Last minute Canico

Jaro je sice krásným obdobím, díky kterému můžete po dlouhé zimě opět sportovat na čerstvém vzduchu, venčit své domácí mazlíčky a celkově se věnovat venkovním aktivitám. Na co si ale ještě budete muset počkat, je opalování a také koupání, které v nejbližší době rozhodně na našem území nebude možné. Chybí vám slané moře a nutně potřebujete načepovat trochu toho zdravého vitamínu D? Pak se s levnými letenkami vydejte například na překrásné Canico.

Canico není až tak známou lokalitou, a právě proto by vás mohla nadchnout. Jistě, Sardinie, Korsika, Palermo a spousta dalších známých míst nikdy neomrzí, co vám ale může vadit, jsou davy turistů a nadšených rodinek s dětmi, které si nenechají ujít první příležitosti vypravit se k moři. Toužíte-li po soukromí dech beroucí přírodní scenérie, pak se vydejte právě na Canico.

Canico je malebnou oblastí v okresu Santa Cruz na překrásném ostrově Madeira. Ten už je vám pravděpodobně známější a možná jste jej již díky last minute letenkám někdy navštívili. Madeira je obecně populárním letoviskem, jelikož leží poblíž Afriky a pyšní se takřka celoročně úchvatným počasím a teplým oceánem. Prozkoumejte portugalské ostrovy skrz na srz a začněte právě s temperamentním Canicem, které v roce 2005 významně povýšilo na město o počtu obyvatel necelých 12 tisíc.

V tomto městečku se můžete těšit na dovolenou v přirozeném slova smyslu. Pokud jste si za roky zvykli na luxusní hotelové komplexy, pak pro vás oblast nebude ideální. V případě, že se rádi ubytujete v příjemném a romantickém apartmánu, milujete procházky promenádou a chcete se koupat v průzračné vodě, Canico je jasnou volbou.

Možná byste snadno mohli nabít dojmu, že vás městečko bude nudit. Pakliže by vám maloměstská atmosféra po delším čase nevyhovovala, můžete se vypravit do nedalekého hlavního města Funchalo, se kterým Canico prakticky sousedí. Zde narazíte na bary, obchodní domy a celkové kulturní vyžití, které je pro metropole typické.

Chcete-li výrazně ušetřit na letenkách a vydat se někam, kde si užijete krásnou dovolenou za super ceny, podívejte se na stránky Invia, které nabízejí last minute zájezdy na Madeiru již od skvělých 5000 korun na osobu.

Akční letenky nabízí pelikan.cz

Článek Last minute Canico byl publikován 14. května 2014 v 12.00 v rubrice Letenky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...