Last minute březen

Tagy:  last minute letenky, last minute březen, létání, dovolená, pobyt, zájezd

Sponzorované odkazy:

Last minute březen

Březen je přelomovým měsícem, kdy se můžete slavnostně rozloučit se zimou a přivítat veselejší a o poznání teplejší jaro, které je ideální pro cestování do všech koutů světa. Pokud máte pocit, že do letních prázdnin a pořádné dovolené zbývá mnoho času, nechte se inspirovat akčními last minute březnovými letenkami a vydejte se do zahraničí již dnes!

Bangkok za 9990 korun

Last minute letenky se obvykle objevují u nízkonákladových společností a zpravidla se s nimi podíváte po nejrůznějších koutech Evropy. Jakmile se ale objeví extrémně výhodné nabídky za oceán, měli byste jich okamžitě využít, neboť už se nemusejí opakovat! V březnu opravdu překvapila společnost ČSA, která přichází s letenkami do Bangkoku za neskutečných 9990 korun a to se vším všudy. Nejenom, že se do Asie podíváte za necelých deset tisíc, ale s poměrně prestižní leteckou společností si také užijete bezproblémový a komfortní let.

Cestujte výhodně, autor: ulybugCestujte výhodně, autor: ulybug

Kanárské ostrovy za 1999 korun

Zažili jste někdy akci, která by poskytovala letenky na Kanárské ostrovy za necelých dva tisíce korun? Nyní máte jedinečnou možnost si splnit svůj sen o ostrovech věčného jara a na cesty se vydat s cestovní kanceláří Neckerman. Letenky stojí doslova pár korun, nicméně odletět musíte z Norimberku. Nemusíte se ale nijak stresovat, neboť v městě budete za bezmála 3 hodiny jízdou automobilem.

Curych za 1690 korun

Březen je díky krásnému jarnímu počasí ideálním měsícem na poznávací zájezdy a pobytové eurovíkendy, se kterými se koncem zimy vždy ,,roztrhne pytel". Využijte proto jedinečné nabídky letecké společnosti ČSA a vydejte se poznávat krásy majestátního a luxusního Curychu, který by za svůj život měl alespoň jednou, navštívit opravdu každý.

Barbados za 5433 korun

Láká vás exotika, ale nemůžete si dovolit za luxusní dovolenou za oceánem zaplatit celou svojí výplatou? Pak vás dozajista nadchne nabídka letecké společnosti Air Berlin, která přichází s dech beroucími akčními letenkami na březen. Užijte si například slunnou dovolenou na exotickém ostrově Barbados za neskutečných 5433 korun.

Na Barbados za 5433 korun, autor: yilmaz ovuncNa Barbados za 5433 korun, autor: yilmaz ovunc

Článek Last minute březen byl publikován 17. března 2014 v 19.15 v rubrice Letenky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...