Chorvatsko last minute

Tagy:  last minute, chorvatsko, last minute dovolená, zájezd, pobyt, moře, letenky, ubytování

Sponzorované odkazy:

Chorvatsko last minute

Doba letních dovolených a prázdnin se nezadržitelně blíží a vy jistě vehementně přemýšlíte, kam se letos vydat. Rádi byste se podívali někam, kde jste ještě nebyli, ovšem nemáte v plánu odcestovat příliš daleko a v ideálním případě neutratit příliš peněz. Pak je zde přesně pro vás řešení šité jako na míru a to v podobě last minute zájezdů do Chorvatska, které nyní seženete za neuvěřitelné akční ceny, ze kterých se až tají dech…

Populární Chorvatsko

Chorvatsko stále patří k nejpopulárnějším evropských destinacím a rozhodně se není čemu divit. tato menší přímořská země se pyšní hned několika pozitivy, díky kterým si vysloužila přízvisko nejnavštěvovanější země Čechů. Místní občané jsou si migrace českých turistů náležitě vědomi a proto se nedivte, když právě zde spatříte české nápisy, česky hovořící Chorvaty, českou tradiční kuchyni či české televizní kanály.

Chorvatsko je populární zemí Čechů, autor: eGuide TravelChorvatsko je populární zemí Čechů, autor: eGuide Travel

Chorvatsko a výhody

Dovolená v Chorvatsko v sobě skrývá hned několik atraktivních výhod. Tou první a pravděpodobně pro většinu lidí stěžejní, je levné ubytování. Samozřejmě záleží na tom, jaký typ bydlení preferujete, ovšem zvolíte-li zlatou střední cestu v podobě standardního hotelu nebo apartmánu, můžete se vejít i do ceny okolo 250 korun na noc, což je opravdu luxusní. Pro ty spořivější a s dobrodružnějším duchem jsou k dispozici kempy se stany, chatkami nebo karavany s vybavením.

Chorvatsko last minute

Samozřejmě nejlepší volbou, jak ušetřit co nejvíce peněz, je najít si zvlášť výhodné letenky a ubytování, popřípadě cestovat osobním automobilem. Co se letecké dopravy týče, raději sledujte menší, nízkonákladové či charterové společnosti, jejichž letenky jsou opravdu za hubičku, proto se vám cesta autem ani nevyplatí. Chcete-li mít jistotu a přeci jen cestovat s kanceláří, vsaďte na Alexandrii, která nyní nabízí akční balíčky či zkuste ověřenou kvalitu v podobě Fisher nebo Firo tour.

Cestujte do Chorvatska za nejnižší ceny, autor: Sean MacEnteeCestujte do Chorvatska za nejnižší ceny, autor: Sean MacEntee

Článek Chorvatsko last minute byl publikován 1. července 2013 v 12.00 v rubrice Létání. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...