Last minute červenec

Tagy:  last minute letenky, last minute červenec, prázdniny, dovolená, letní dovolená, cestování, zájezd, pobyt

Sponzorované odkazy:

Last minute červenec

Last minute letenky vždycky byly, jsou a budou IN, protože není nad to, odcestovat do vysněné země či na exotickou dovolenou, doslova za pakatel. Last minute letenky jsou velmi výhodné, i když jejich koupě může být někdy stresující. Takřka ze dne na den se musíte sbalit a vypravit se za dobrodružstvím. Ušetříte tak ale tisíce korun a přitom se ubytujete ve velmi luxusním zařízení. Podívejte se, jaké akční letenky na vás čekají v červenci a cestujte již dnes.

Kos za 1700 Kč

Řecko je coby letní dovolenková destinace, velmi oblíbené. Na své si zde přijdou rodiny s dětmi, party mladých studentů i zamilované páry, dokonce senioři. Řecko je totiž natolik rozmanité, že si jej nelze nezamilovat. Velmi oblíbeným místem pro odpočinek, je ostrov Kos, který nabízí překrásné pláže, čisté moře, spoustu sluníčka a také dech beroucí přírodu. Využijte akční nabídky od Australian Airlines a vydejte se na řecký Kos za 1700 korun.

Malorka za 1650 Kč

Malorka, to je španělský ráj na zemi, odkud se vám rozhodně nebude chtít zpět, do studené České republiky. Největší ostrov Španělska hýří temperamentem, překrásným prostředím, vynikající kuchyní a spoustou přepychových apartmánů, které čekají jenom a jenom na vás. Pakliže toužíte po dovolené právě na Malorce, vypravte se s Tuifly za neuvěřitelných 1650 korun.

Autor: Saint_PaulAutor: Saint_Paul's_Bay

Bombaj za 9154 Kč

Indie je kontroverzní zemí, která sice neslibuje typickou letní dovolenou, za to vám nabídne reálný život, skvostnou architekturu a pokud jste milovníky pikantní kuchyně, pak i pravé, nefalšované kari. Vydejte se za krásami hlavního města Indie, letenky do Bombaje zakoupíte od 9154 korun, a to od letecké společnosti Turkish Airlines.

Ženeva za 1490 Kč

Léto a prázdniny nemusíte nutně trávit pouze u moře, na prosluněné pláži. Červenec je skvělým měsícem také pro poznávací zájezdy, neboť jsou letenky opravdu velmi lacině. Co takhle právě v tomto období navštívit majestátní a luxusní Ženevu? Nabídka je opravdu lákavá, letenky vás vyjdou na skvostných 1490 korun. Létejte s leteckou společností SWISS a můžete se těšit na další atraktivní novinky.

Los Angeles za 11 569 Kč

Los Angeles, neboli město andělů, je považováno za jakýsi americký sen, po kterém touží čím dál více občanů České republiky. Není se čemu divit, USA má naprosto odlišnou kulturu a mentalitu lidí, proto tolik láká do svých spárů. Již delší dobu váháte, zda se do Ameriky vydat či nikoli? Pak věřte, že právě v červenci je ideální doba. Letenky od aerolinie Virgin Atlantic totiž pořídíte za super cenu 11 569 korun.

Malta za 2250 Kč

Máte-li v plánu zůstat ve středomoří, pak se určitě zaměřte na ostrovy, které jsou vždy krásnější a půvabnější, než pevnina. Jedním z nejoblíbenějších ostrovů Evropy, je Malta. Zde si užijete nejenom nekonečného slunění, ale také party, večírky a luxusní akce, jež jsou jako stvořené především pro mladé lidi. Letenky na Maltu nyní stojí 2250 korun a nabízí je letecká společnost NIKI.

Autor: Cala_FornelsAutor: Cala_Fornels

Článek Last minute červenec byl publikován 11. července 2014 v 11.00 v rubrice Letenky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...