Last minute Maďarsko

Tagy:  dovolená, cestování, létání, pobyt, maďarsko, last minute maďarsko, last minute pobyt

Sponzorované odkazy:

Last minute Maďarsko

Ne každý je fanouškem horkých tropů a pakliže si i vy potrpíte na zimní počasí mírného podnebného pásu, jistě si vyberete ze široké nabídky last minute zájezdů po Evropě. S Novým rokem přichází nejenom spousta předsevzetí, ale také hromady práce, která se vrství na pracovním stole a přidělává vám jednu nepěknou vrásku za druhou. Každý by se měl naučit odpočívat, proto se nebojte využít last minute zájezdů do Maďarska a vydejte se na prodloužený víkend již nyní.

Termální lázně

Maďarsko je proslulé především krásnou přírodou a termálními prameny, jejichž ozdravné účinky využívají generace všech věkových skupin. Odpočiňte a načerpejte nové síly v překrásném a rozlehlém hotelu Karos Spa již za úžasných 8 135 korun a to na celý týden. Za tuto úchvatnou cenu si dosyta užijete polopenzi ve čtyřhvězdičkovém hotelu, ochutnáte místní speciality, dopřejete si luxusní masáže a veškeré procedury, které souvisejí s wellness pobytem. V hotelovém komplexu najdete termální bazény, bazény s nejrůznějšími atrakcemi, vířivky, posilovnu, finskou saunu, biosaunu, parní lázeň a ledovou jeskyni. No uznejte sami, že této atraktivní nabídce opravdu nelze odolat. Další levné letenky najdete na www.pelikan.cz

Maďarsko je velmi atraktivní lokalita, autor: a_alkhawarizmiMaďarsko je velmi atraktivní lokalita, autor: a_alkhawarizmi

Dvoudenní pobyt

Dva dny jsou ideální doba na odpočinek a na to, užít si společné chvíle s partnerem nebo kamarádkou. Co byste řekli na dvoudenní pobyt ve čtyřhvězdičkovém hotelu Budapešť za neuvěřitelných 830 korun včetně letu? To není vtip, ale opravdová nabídka last minute letenky od invia.cz. V ceně pobytu je také výborná snídaně v hotelové restauraci, kde si po zbytek pobytu můžete dopřát také oběd a večeři v tradičním maďarském stylu. Prohlédnout si krásy Maďarska za necelých tisíc korun je nabídka, která se jen tak neopakuje.

Výlet za nákupy

Již delší dobu se s kamarádkou dohadujete, kdy a kam vyrazit na výhodné nákupy a užít si ryze dámský pobyt? Pak je ta správná doba právě nyní, neboť za 2050 korun najdete luxusní ubytování v hotelu Soho Boutique v centru Budapešti. Stavba je obklopena spoustou obchodů a také skvělých restaurací. V ceně pobytu je samozřejmě vynikající snídaně.

Dvoudenní pobyt za 830 korun!, autor: the doyle collectionDvoudenní pobyt za 830 korun!, autor: the doyle collection

Nejlevnější letenky do Maďarska nabízí www.pelikan.cz

Článek Last minute Maďarsko byl publikován 4. ledna 2013 v 15.00 v rubrice Letenky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...