Kypr last minute

Tagy:  dovolená, dovolená last minute, kypr, kypr last minute, pobyt, letenky

Sponzorované odkazy:

Kypr last minute

Kypr patří již dlouhé roky k velice populární destinací, která je navštěvována tisícovkami turistů z celého světa. Do podvědomí českých občanů se Kypr zapsal především jakožto země nádherného počasí, bohaté flóry, průzračného moře, ale také vynikající arabské kuchyni a levným nákupům, díky kterým si z ostrova můžete přivést oblečení, doplňky, šperky, ale také parfémy a koření za směšně nízké ceny. Vydejte se do překrásných zákoutí kyperského ostrova a s pořízením last minute letenek si užijte nezapomenutelnou dovolenou za ty nejnižší ceny na trhu.

Kypr je zemí rozmanitostí, autor: Glen BowmanKypr je zemí rozmanitostí, autor: Glen Bowman

Kypr v kostce

Když se řekne Kypr, přestavíte si jeden z největších Evropských ostrovů, kde neustále svítí sluníčko, pláže zdobí bělostný písek a zdejší hotelové komplexy doslova volají po luxusní dovolené. To vše a mnohem více je samozřejmě pravdou. Co ale spousta lidí neví je fakt, že se Kypr vlastně skládá ze dvou států, které jej dělí takřka v polovině. Na jedné straně si můžete užívat dovolenou v řeckém stylu se vším všudy, kdežto na straně druhé vás čeká pravý arabský svět s lacinými nákupy gyrosem na každém rohu. Politické rozpory vás zajímat rozhodně nemusí, co je ale dobré vědět, že mezi jednotlivými polovinami nelze jen tak cestovat, proto dobře zvažte, kde se chcete ubytovat.

Kypr plný rozmanitosti

Kypr je neuvěřitelně rozmanitou zemí, o čemž se na vlastní oči přesvědčíte prakticky okamžitě po příjezdu. V první řadě vás nadchne neustále krásné počasí s příjemnými letními teplotami a minimem dešťových srážek. Za druhé vás okouzlí rozkvetlé stromy, traviny, bohatá křoviska a ovocné stromy, které u nás rozhodně neuvidíte. Co vás ale bude zajímat asi nejvíce je moře a jeho okolí. Samotná voda je příjemně vlahá, průzračná a neuvěřitelně čistá. Pláže jsou vesměs pokryty pískem, občas narazíte na oblázky a co se kultury týče, nepřijdete ani o zajímavou architekturu, přátelské obyvatelstvo a především vynikající kuchyni, které se nelze nabažit.

Last minute Kypr

Velice levné last minute zájezdy na Kypr nabízí například cestovní agentura Invia, kde najdete sedmidenní zájezd s polopenzí již od 7990 korun. osmidenní zájezd s polopenzí a samozřejmě včetně letenky nabízí společnost etravel a to za krásných 9990 korun. Poměrně atraktivní last minute nabízí také cestovní kancelář Fisher, kde se rovněž vejdete do 10 000 korun se vším všudy.

Na Kypru vás čeká pravá arabská kuchyněNa Kypru vás čeká pravá arabská kuchyně

Článek Kypr last minute byl publikován 28. června 2013 v 12.00 v rubrice Letenky a Létání. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...