Výlet do Anglie, odtud přes Le Manche s víkendem v Paříži

Tagy:  cestování, dovolená, pobyt, ubytování, londýn, paříž, letenky, plavba

Výlet do Anglie, odtud přes Le Manche s víkendem v Paříži

Letošní léto je definitivně za námi a spolu s ním i většina letních dovolených. Všichni opět zabředávají do starého, známého pracovního stereotypu a chlácholí se myšlenkou brzkých Vánočních svátků, které opět přinesou nějaké ty změny a především odpočinek. Ovšem ne každý si letních prázdnin do syta užil a podíval se za hranice naší vlasti. Pokud i vy patříte k těm, kteří přes červenec a srpen neopustili stěny kanceláře, vydejte se na interaktivní a nevšední výlet nyní a to za bezkonkurenční ce­ny!

Podzim je ideálním obdobím pro eurovíkendy a pobytové zájezdy v oblíbených evropských metropolích jako je Londýn, Paříž, Řím nebo Barcelona, které by měl každý správný turista navštívit alespoň jednou za život. Cestování přeci není jenom o horkém podnebí, polehávání na pláži a pobytu v luxusním pětihvězdičkovém hotelu s all inclusive. Během svých cest byste kromě načerpání energie měli také poznat nějaké ty památky, konfrontovat se s odlišnou kulturou a ochutnat jídla, kterých se vám v České republice jen stěží dostane. Tak popadněte pár základních zavazadel, mapu a vydejte se vstříc novým dobrodružstvím.

Udělejte si levný výlet do Londýna, autor: mostaqueUdělejte si levný výlet do Londýna, autor: mostaque

Cestujte za pár korun

Spousta lidí žije roky v domnění, že právě eurovíkendy či podobné prodloužené pobyty patří k těm nejdražším a dospějí k názoru, že utratit tisíce za dopravu kvůli pár dnům se rozhodně nevyplatí. Kamenem úrazu je v tomto případě lidská neznalost, neboť díky výhodným nízkonákladovým letům, které poskytuje několik známých společností, se do zahraničí a konkrétně pak do vyhledávaných hlavních evropských měst, můžete podívat za neuvěřitelně nízké sumy, které obvykle nepřekročí tisíc korun. Například letenky do Anglie lze na podzim pořídit za ,,pár stovek" a v takovém případě se výlet opravdu vyplatí.

Londýn či Paříž? Rovnou obojí!

Již jste se rozhodli podniknout nějaký ten poznávací zájezd, ale stále se nemůžete rozmyslet, zda vás láká více romantická Francie a nebo novogotická Anglie? Pak nedělejte kompromis a dopřejte si obojí zároveň. Díky akčním letenkám se vydejte nejprve do Londýna, kde nezapomeňte navštívit Big Ben, majestátní Tower a nenechte si ujít ani přehlídku u Buckinghamského paláce a následně využijte možnosti dobrodružné plavby přes Le Manche na břehy Francie, kde strávíte nezapomenutelný víkend v Paříži. I cestování po Evropě může být s trochou fantazie neuvěřitelně zábavné a akční.

Do Paříže z Anglie přes le Manche, autor: JuanedcDo Paříže z Anglie přes le Manche, autor: Juanedc

Článek Výlet do Anglie, odtud přes Le Manche s víkendem v Paříži byl publikován 29. října 2013 v 15.00 v rubrice PR články. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...