Evropa do 2000 Kč jedině s akčními letenkami

Tagy:  létání, dovolená, pobyt, výlet, květen, levné letenky, akční letenky

Sponzorované odkazy:

Evropa do 2000 Kč jedině s akčními letenkami

Akčních letenek najdete na internetu neuvěřitelně mnoho a prakticky po celý rok, proto by byla ohromná škoda je nakupovat v cestovních kancelář za přirážkové ceny. Díky akčním letenkám můžete cestovat doslova po celém světě za neuvěřitelně nízké, často až dokslova směšné částky. Po Evropě nyní můžete létat do 2000 korun, a to včetně zpátečního letu a veškerých letištních poplatků. Kam se vydáte tento měsíc? Máme pro vás pár bezva tipů, které vás donutí si okamžitě zabalit kufry a vyrazit za dobrodružstvím.

Řecké ostrovy – Thasos – 1 890 Kč

Ještě před pár týdny byla v evropských destinacích poměrně zima, ale tento měsíc již v mnoha letoviscích hřeje sluníčko a moře je příjemné, proto můžete vyrazit na typickou letní dovolenou. Skvělá nabídka na vás čeká například v případě řeckého ostrova Thasos. Letenky od letecké společnosti Condor seženete za senzačních 1 890 korun, a to včetně zpátečního letu a letištních poplatků.

Řecké ostrovy – Kréta – 1 590 Kč

Na řeckých ostrovech ještě chvíli zůstaneme, neboť právě Thasos není jedinou možností, kam se za super ceny můžete vypravit. Ještě levnější květnové a červnové letenky seženete na ostrov Kréta, a to za neuvěřitelných 1 590 korun. Ostrov Kréta je jedním z nejkrásnějším míst Evropy kde se vám beze sporu bude líbit. Nekonečně dlouhé pláže, sluníčko, moře a také nespočet historie a architekture. To a mnoho dalšího vám nabídne řecký ostrov Kréta.

Autor: Carlo RasoAutor: Carlo Raso

Malta – 1 350 Kč

Lákají vás také španělské ostrovy, o kterých je známo, že jsou plné temperamentu, barev, krásného počasí a dech beroucí přírody? Pak využijte akčních letenek od letecké společnosti Ryanair a vydejte se nyní na překrásný ostrov Malta. Zde si užijete noho zábavy a možná se naučíte i cezí jazyky. Na Maltě je totiž neuvěřitelná koncentrace jazykových kurzů. Cena letenek je nyní skvělých 1 350 korun, a to včetně zpátečního letu a veškerých letištních poplatků.

Neapol – 718 Kč

Neplánujete v tuto chvíli typickou letní dovolenou, ale přesto byste si rádi užili volno v zahraničí a trochu se odreagovali od každodenního stresu? Pak vás jistě nadchnou akční letenky do překrásného italského města Neapol. Právě v této metropoli vznikla majestátní a všemi milovaná pizza, na kterou si zde musíte zajít, a to ne pouze jednou. Neapol vedle vynikající pizzy nabízí překrásnou architekturu, kulturní památky a mnoho dalších zajímavostí. Ceny letenek do města Neapol nyní seženete za senzačních 718 korun, a to jedině s leteckou společností Wizzair.

Autor: stu_spivackAutor: stu_spivack

Článek Evropa do 2000 Kč jedině s akčními letenkami byl publikován 26. května 2017 v 19.00 v rubrice Letenky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...