4 tipy na únorové výlety do zahraničí

Tagy:  létání, výlet, pobyt, dovolená, únor, akční letenky, last minute, akční letenky

Sponzorované odkazy:

4 tipy na únorové výlety do zahraničí

Únor je téměř ve své polovině a před vámi je ještě minimálně měsíc, ne-li dokonce dva, kdy bude zima v plném proudu a jaro ještě v nedohlednu. Už máte té zimy dost a nevíte, čím a jak se zabavit? Pak se vydejte na výlet do zahraničí, čímž si nekonečnou zimu nejenom zkrátíte a zpříjemníte, ale také vykročíte ze svého stereotypu a užijete si legraci, nasbíráte nové zkušenosti a strávíte čas se svojí rodinou a partnerem. Kam se tedy vydat? Máme pro vás pár super tipů, díky nimž navíc ušetříte stovky, ba dokonce tisíce korun.

Nákupy v Miláně

Milujete nakupování a nejraději byste se této úžasné aktivitě věnovali každý den? Pak si nemůžete nechat ujít cestu do Milána, které je právem považováno za Mekku módy. Zde najdete ty nejlepší obchody a jistě narazíte i na několik celebrit a top modelek. Ceny letenek jsou navíc senzační, proto se v únoru do Milána podíváte za skvělých 999 korun, a to jedině s leteckou společností Lufthansa.

Autor: Pedro SzekelyAutor: Pedro Szekely

Výlet do Paříže

Únor je pro většinu evropských měst tak trochu okurkovou sezónou, neboť není pro cestování příliš vhodná doba. Nemáte čas ani peníze na dovolenou v exotické oblasti? Pak se vypravte například do překrásné Paříže, kde se vám bude líbit kdykoliv, bez ohledu na roční období a aktuální počasí. Romantická Paříž má neustále co nabídnout a proto využijte výhodných letenek a navštivte ji v únoru za neuvěřitelných 599 korun. Cestujte s leteckou společností EasyJet.

Hurá do Barcelony

Kde vám bude touto dobou již trochu teplo a o poznání příjemněji než je tomu u nás, je rozhodně Španělsko. Touto dobou je zde takřka jaro, proto si vystačíte například s koženou bundou a džínami, přičemž na sněhule můžete s klidem zapomenout. Nyní jsou v akci letenky do překrásné Barcelony, která překypuje kulturou a architektonickými památkami. Podívejte se do majestátní Barcelony v )noru za super cenu 899 korun, a to jedině s aerolinií Wizzair.

Istanbul volá

Nejste přílišnými nadšenci módy, ve Španělsku jste byli na letní dovolené a Paříž je pro vás již jakousi klasikou? Pak se podívejte do Istanbulu, který vás rozhodně nadchne, a to během několika málo vteřin. Istanbul je směsicí kulturních památek, dech beroucí architektury, výborného jídla, vstřícného obyvatelstva a překrásných památek. V Istanbulu můžete strávit pár dní, ale nudit se zde nebudete ani dva týdny. Využijte výhodných únorových letenek a vypravte se do majestátního Istanbulu s leteckou společností Student Agency za skvělou cenu 1 112 korun.

Článek 4 tipy na únorové výlety do zahraničí byl publikován 14. února 2017 v 12.00 v rubrice Letenky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...