5 akčních letenek za skvělé ceny

Tagy:  létání, dovolená, pobyt, výlet, květen, levné letenky, akční letenky

Sponzorované odkazy:

5 akčních letenek za skvělé ceny

Květen je jedním z těch měsíců, kdy se opravdu vyplatí vypravit se na dovolenou. Ať už se rozhodnete navštívit exotickou destinaci, vydáte se na příjemný eurovíkend anebo se podíváte do města, které vás láká již mnoho let, v květnu je ta správná doba? A proč? Protože právě v tomto měsíci jsou ceny letenek poměrně nízké. Pravá letní doba na dovolené ještě nenastala a v květnu se většina lidí na dovolené teprve chystá. Využijte proto skvělých květnových cen a vydejte se za dobrodružstvím a poznáním již dnes.

Čína – Hainan – 9 465 Kč

O dovolené v Číně jste nejspíš nepřemýšleli, neboť se nejedná o zrovna typickou dovolenkovou destinaci. Nicméně i Čína je velice krásnou zemí, která vás nadchne. Už jenom proto, že je diametrálně odlišná od všech odstatních zemí, které jste doposud navštívili. Vydejte se netradiční cestou, vybočte ze svých zajetých kolejí a hurá do čínského města Hainan, které vás přivítá s otevřenou náručí již za senzačních 9 465 korun. Létejte s leteckou společností Hainan airlines.

Havajské ostrovy – Honolulu – 12 699 Kč

Pakliže v květnu toužíte po nefalšované letní dovolené s opalováním a koupáním se v moři, pak se vydejte na Havajské ostrovy. Ty vás nyní lákají zasenzační cenu 12 699 korun, což je částka, za kterou se na Havajské ostrovy rozhodně vyplatí vypravit. Létejte s leteckou agenturou United a cena letenek je i za zpáteční let.

Autor: Bernard Spragg. NZAutor: Bernard Spragg. NZ

Malajsie – Borneo – 10 990 Kč

Letní dovolená nemusí být nutně pouze povalování se na pláži a nic nedělání. Na letní dovolené se můžete rovněž zabavit poznáváním místního prostředí. Pakliže vás láká tropická krajina, pak vás beze sporu nadchne dovolená na ostrově Borneo. Zde se vedle luxusních pláží a hotelů setkáte také s nedotčenou krajinou a netypickou faunou. Hurá na Borneo již za super cenu 10 990 korun, a to jedině s aerolinií China Southern.

USA – Denver – 9 631 Kč

Již nějakou chvíli vás láká cesta za „velkou louži“ a je vám téměř jedno, které z těch významných kosmopolitních měst navštívíte? Pak se v květnu vydejte do překrásného města Denver, které bezesporu předčí vaše očekávání. Cena letenek je nyní s leteckou společností Air France skvělých 9 631 korun, a to včetně letištních poplatků.

Kanárské ostrovy – Lanzarote – 1 890 Kč

A co takhle okusit taje potápění a surfování na skvělých vlnách? Pak se vypravte na Kanárské ostrovy, a to konkrétně na ostrov Lanzarote. Zde se vám bude rozhodně líbit a o to více, pokud za letenky zaplatíte neuvěřitelných 1 890 korun.

Nejlevnější letenky nabízí „pelikan.cz“

Článek 5 akčních letenek za skvělé ceny byl publikován 13. května 2017 v 16.00 v rubrice Letenky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...