3 nejlevější listopadové letenky

Tagy:  levné letenky, akční letenky, létání, cestování, dovolená, výlet, víkend

Sponzorované odkazy:

3 nejlevější listopadové letenky

Listopad je studeným podzimním měsícem, který avizuje příchod mrazivé zimy a také blížící se svátky Vánoční. Pokud vás již nebaví chladno a rádi byste si zase odpočinuli, využijte akčních listopadových letenek do celého světa a vydejte se na exotický pobyt k moři nebo jen na euro víkend, díky kterému pořídíte dárky na Vánoce nebo si jen užijete přítomnost svého partnera.

Proč létat v listopadu?

Možná s kladete otázku, proč se do zahraničí vydat právě v listopadu. Pakliže se nechystáte někam za mořem, ale spíše na delší výlet po Evropě, listopad je ideálním měsícem. Vzhledem k tomu, že se nejedná o příliš příznivou sezónu, letenky jsou neuvěřitelně levné a navíc se nebudete stresovat z davy turistů, kteří zpravidla čekají na jaro nebo dokonce horké léto.

Autor: managaAutor: managa

Miláno za 550 Kč

Miláno je oblíbeným městem turistů z celého světa, a to především díky nákupům, které nabízí. Pokud někde můžete sehnat opravdu všechny světové značky za dobré ceny, pak je to právě toto italské velkoměsto, které je právem považováno za Mekku módy. Využijte výhodné nabídky na letenky doslova za pár stovek od Student Agency a vydejte se do Milán nakupovat Vánoční dárky. Kabelkou od Louise Vuitton doma jistě potěšíte!

Paříž za 880 Kč

Paříž je údajně nejromantičtějším městem Evropy a možná i celého světa. Kde jinde, než právě zde, byste si s partnerem měli vyznat lásku nebo obnovit manželský slib? Pokud marně přemýšlíte, co darovat k Vánocům, zapomeňte na zbytečné dárky a užijte si s vaší drahou polovičkou zimní Francii. Pokud letenky od Wizzair koupíte ještě nyní, značně ušetříte a zbude vám tak více financí na dobré jídlo nebo památky, kterých je v hlavním městě Francie, opravdu požehnaně.

Zanzibar za 8 490 Kč

Zapomenout nesmíme ani na levné letenky do exotických destinací, do kterých se právě v listopadu, rozhodně vyplatí letět. V létě jste se nikam nedostali a teď toho litujete? Pak vás pravděpodobně velmi potěší fakt, že jste udělali dobrý tah a nyní pořídíte letenky i o 50 procent levněji. Listopad je měsícem, který cestování nepřeje tolik, jako třeba červenec a srpen, proto jsou celkové pobyty za akční ceny. Například dovolenou na překrásném Zanzibaru si nyní můžete užít za neskutečných 8 490 korun, a to díky letenkám od společnosti Jetairfly.

Autor: RobAutor: Rob

Článek 3 nejlevější listopadové letenky byl publikován 29. listopadu 2014 v 15.00 v rubrice Letenky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...