Létejte pohodlně – oblečte si tepláky a přibalte časopisy

Tagy:  létejte pohodlně, pohodlné létání, oblečení, noviny, příruční zavazadlo

Sponzorované odkazy:

Létejte pohodlně – oblečte si tepláky a přibalte časopisy

Cestování se za poslední roky stalo jedním z nejoblíbenějších koníčků spousty lidí. Není se čemu divit, poznávání jiných kultur, odlišných krajin a zdokonalování se v cizích jazycích se musí líbit líbit snad každému. Abyste mohli zavítat do jiné země, musíte se nějakým způsobem přetransportovat. Po evropských destinacích a metropolích se Češi velice rádi vozí osobními automobily, neboť přeprava je poměrně levná, příjemná a jste stále v soukromí. Co je však absolutně nejrychlejší, nejkomfortnější a bez pochyby nejpraktičtější je letadlo. A v případě, že míříte za oceán nemáte jinou možnost, než jeho služeb využít. Názory na létání se dosti liší. Co osoba to jiný názor. Někdo leteckou dopravu přímo miluje a nedá na ni za nic na světě dopustit, jiní se potýkají s nepopsatelnou panikou a hrůzou v očích. Abyste si let co nejlépe užili a přestali se zaobírat chmurnými myšlenkami na leteckou katastrofu, zkuste si jej zpříjemnit…

Nezapomeňte na časopisy, autor: Earl-What I Saw 2.0Nezapomeňte na časopisy, autor: Earl-What I Saw 2.0

V první řadě mějte na mysli své pohodlí, které samozřejmě zahrnuje také oblečení. V nejrůznější časopisech stále vídáme celebrity v obnošených teplácích, vytahaném triku, se staženými vlasy a nenalíčeným obličejem. Paparazzi je za tento vzhled sice vždy razantně odsoudí, ale něco na tom přeci je. Zkuste si osm hodin sedět na jednom místě v upnutých džínách, vypasovaném tílko a pevnou podprsenkou. Za několik hodin budete litovat, že jste se takto ,,vyšňořili“ a nevadili raději na pohodlí. Nebojte se proto teplákové soupravy a make-up nechte v příručním zavazadle.

Jistě víte, že si s sebou na palubu letadla smíte vzít příruční zavazadlo. Avšak do jeho útrob nemůžete uložit kde co. Obsah tašky musí odpovídat přísným pravidlům jako je zákaz parfémů, jakýchkoliv pilulek (pokud nejste nemocní), ostrých předmětů a samozřejmě zbraní. Co si však na zpříjemnění cesty přibalit můžete jsou časopisy, noviny, kreslící blok a nebo mp3 přehrávač. Pokud vlastníte ipad, máte vyhráno, celou cestu můžete sledovat váš oblíbený film, díky kterému rázem zapomenete na veškerý strach z letu.

K vašemu pohodlí přispějí také polštářky nebo deka, i tyto vymoženosti si do leteckého kokpitu můžete vzít.

Létání může být pohodlné, autor: caribbLétání může být pohodlné, autor: caribb

Článek Létejte pohodlně – oblečte si tepláky a přibalte časopisy byl publikován 5. srpna 2012 v 21.00 v rubrice Letenky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...