Cestovní zavazadla nejen do letadla

Tagy:  Cestovní zavazadla, letadlo, dovolená, cestování, přeprava, kufry, osobní zavazadla, příruční zavazadlo, salsa, ataše, samsonite, cosmolite

Sponzorované odkazy:

Cestovní zavazadla nejen do letadla

Máte rádi cestování, ale obtěžuje vás vláčení se se spoustou zavazadel, která mají malý úložný prostor a přesto působí monstrózně? Pořiďte si raději takový cestovní set, který bude pohodlný pro přepravu, pojme více, než byste čekali a jako bonus bude skvěle vypadat

Samsonite

Do letadla si můžete vzít pouze příruční zavazadlo, pořiďte si například batoh, který je pohodlný, trendy a zároveň malý. Samsonite batoh je vyroben z kvalitního polyesteru. Kapsa na notebook do velikosti 16 palců je polstrována speciální paměťovou pěnou, která dokonale chrání a fixuje počítač během přepravy. Tatáž pěna je pro zvýšení komfortu nošení použita i na ergonomicky tvarovaných ramenních popruzích. Vybrat si můžete z několika barevných provedení od černé po trendy červenou.

Ataše

Pro přepravu, během které nemusíte zdlouhavě přenášet zavazadla je ideální pořízení kufru. Ataše kufr Rimowa v barvě stříbrné je odolný proti poškrábání,pouzdro je extra tvrzené z hliníku a hořčíku. Uvnitř obsahuje spousty velice praktických přihrádek a kapsiček, součástí kufru Ataše je i vyjímatelné pouzdro na notebook pro velikost 15,7 palců .Zámek je na klíč s uvnitř oddělitelnou přepážkou. Rozměry kufru jsou 40×35×9 centimetrů.

Kufr Cosmolite pro milovnice módy, autor: cosmoliteKufr Cosmolite pro milovnice módy, autor: cosmolite

Cosmolite

Pro milovnice barev a zajímavého tvaru je zde originální kufr Cosmolite, jenž je vyroben z materiálu CURV té nejvyšší kvality. Tato moderní skořepina je spojením extrémně nízké hmotnosti a enormní odolnosti. Kufr je vybaven TSA kodovým zámkem, popruhy pro zpevnění věcí uvnitř kufru a čtyřmi kolečky pro snazší manipulaci. Rozměry jsou 42×61×27centimetrů, přičemž obsah činí až 50 litrů.

Salsa

Cestovní kufr Rimowa-Salsa v barvě fialové je vyroben ze 100% polykarbonátu, zachovává vždy tu nejkrásnější formu. Rimowa garantuje kvalitu a hliníková trolley s automatickou eretací madla s měkkou vycpávkou je pro lepší uchycení. Dále vlastní čtyřložisková kolečka a zámek TSA je začleněn do rámu, aby se zabránilo vniknutí nebo poškození. Vnitřní systém desek, který lze vyjmout obsahuje popruhy a vyztužení.

Salsa kufry jsou hravé jako stejnojmenný tanec, autor: megan smithSalsa kufry jsou hravé jako stejnojmenný tanec, autor: megan smith

Článek Cestovní zavazadla nejen do letadla byl publikován 30. května 2012 v 13.00 v rubrice Letenky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...