Se správným zavazadlem se hned létá lépe

Tagy:  brašny, kufříky, zavazadla, Samsonite, DaKine

Se správným zavazadlem se hned létá lépe

Často bývá výběr kufru do letadla velmi podceňován. To je škoda, protože správně zvoleným zavazadlem si často ušetříme spoustu starostí a nepříjemností.

Palubní zavazadla – vlastnosti jsou klíčové

Palubní zavazadla řeší v zásadě dva typy cestujících. Za prvé to jsou lidé cestující nízkonákladovými aerolinkami, za druhé to jsou pak všichni ti, kteří potřebují převézt cenné věci, jako jsou notebooky, kamery či jiná elektronika, pro mnohé to je však i pracovní výbava. Obě skupiny však mají na zavazadlo vlastně stejné nároky – prostornost ale zároveň splnění limitu aerolinek co se týče rozměrů, dále minimální váha, samozřejmě i možnost pohodlné manipulace. Každý trochu zkušený cestovatel také ví, že zavazadlo musí dobře zapadnout do boxů.

Cestování s notebookem

Nejen pro manažery se stal notebook nezbytným přítelem na cestě. Jeho převoz však není vždy tak snadný, zejména v extrémních podmínkách, jako je třeba mrazivé počasí či deštivo. Právě z tohoto důvodu se vyplatí pořídit si kvalitní brašnu na notebook, která ho jednak dokonale ochrání, také nám ale podstatně zpříjemní cestování s ním. Nabízejí se v různých rozměrech a designech, ženy ocení také brašny na notebook v dámském provedení. Vše se samozřejmě odvíjí od velikosti našeho notebooku a také požadavků na prostor k ukládání dalších věcí.

S kosmetickým kufříkem na cestách

Mnoho dam si vůbec nedokáže představit cestování bez kosmetického kufříku. Moderní technologie se postarají o to, aby kosmetické kufříky maximálně ochránily cenný obsah ukrytý uvnitř. Díky různým výztužím a moderním materiálům se není třeba obávat o drahé oční stíny či pudry. Pokud si dobře vybereme kosmetický kufřík, budou naše kosmetické výrobky jako v bavlnce.

Cestujeme s DaKine

Společností, které nám nabídnou kvalitní zavazadla, batohy a tašky, je celá řada. Jednou z nich je třeba DaKine, oregonský výrobce sportovního zboží. V jejich nabídce najdeme hlavně batohy, tašky a kabelky. Zdaleka nejsou vhodné jen na cestování, svým univerzálním designem ze sebe dělají kousek jako dělaný pro nošení ve všední dny.

Kabelky DaKine jsou charakteristické spíše sportovním střihem. Většina výrobků se nabízí v černé nebo šedé barvě. Při cestování oceníme zejména fakt, že se ve valné většině jedná o kabelky přes rameno. V rušných ulicích či metru si tedy mnohem lépe ohlídáme náš majetek. Ve spěchu na letišti zase bude mnohem těžší takovou kabelku ztratit.

Článek Se správným zavazadlem se hned létá lépe byl publikován 6. května 2011 v 08.00 v rubrice PR články. Autorem článku je Pavla Rychtářová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...