Invia, cesta k letenkám do světa

Tagy:  Invia, letenky, letecké společnosti, lety, rezervace, last minute, chartery

Sponzorované odkazy:

Invia, cesta k letenkám do světa

Míst, kde pohodlně hledat výhodné letenky, není nikdy dost. A Invia patří mezi ně. Její specialitou totiž nejsou jen zájezdy, ale i samostatné ubytování či třeba právě letenky.

I u letenek je princip stejný

Invia funguje na bázi shromažďování nabídek od mnoha partnerů. Nejinak je tomu i v případě letenek. Partnerů poskytujících služby tohoto typu má na desítky. Nalezneme mezi nimi jak světové letecké společnosti poskytující služby na špičkové úrovni, tak nízkonákladové aerolinky, u kterých neplatíme za někdy zbytečný komfort. Výhodou je, že se díky široké síti partnerů dostaneme kamkoliv po světě. Pokud tedy míříte za oceán, seženete letenku stejně jednoduše jako pro cestu do Itálie či Německa.

Když čas hraje roli

Invia je velmi šikovný nástroj ve chvíli, kdy rychle potřebujeme zajistit letenku. Díky shromažďování nabídek více dopravců nalezneme na jednom místě dostatek nabídek k tomu, abychom si mohli vybrat a odcestovat. Rychle a přehledně získané informace bez nutnosti prohledávat nabídky jednotlivých leteckých společností pak výrazně zlehčí situaci.

Jak na to?

Hledání letenky v rezervačním systému Invia je více než snadné. Do stručného formuláře vyplníme naše požadavky na let, přičemž nemusíme bezpodmínečně vyplňovat všechny kolonky. Po odklepnutí získáme základní přehled letů s požadovanými parametry včetně konečné ceny. Zde si vybereme nám nejvíce vyhovující nabídku. V dalším kroku máme na výběr z dalších modifikací letu, například konkrétní čas odletu a příletu. Po potvrzení všech parametrů letu už stačí jen odstartovat rezervaci a letenku zaplatit.

Jednoduchý formulář pro vyhledávání letenekJednoduchý formulář pro vyhledávání letenek

Pokud chcete cestovat ve skupině s 10 a více členy, Invia dává možnost také skupinové rezervace. Při tomto způsobu rezervace získáme konkrétní nabídku přímo od týmu Invia.

Charterové lety s odletem z Německa

Mnozí již poznali, že se někdy vyplácí vyrazit na svoji dovolenou z některého z německých letišť. Může to být levnější, ale i pohodlnější, protože německá letiště disponují mnohem širší nabídkou přímých letů do zámořských destinací. Invia zákazníkům přináší možnost využívat těchto nabídek prostřednictvím vlastní sítě partnerství s německými cestovními kancelářemi.

Pokud se rozhodnete vyzkoušet i tuto možnost, není nic snadnějšího než vyplnit požadované parametry letu do jednoduchého formuláře. V mžiku se pak objeví nabídka dostupných charterových letů, včetně veškerých důležitých informací.

Článek Invia, cesta k letenkám do světa byl publikován 14. října 2010 v 00.00 v rubrice Letenky. Autorem článku je Pavla Rychtářová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...