Last minute listopad

Tagy:  dovolená, last minute, pobyt, zájezd, madeira, bali, itálie

Sponzorované odkazy:

Last minute listopad

Listopad je měsícem, který dovoleným v evropských přímořských letoviscích nepřeje. Dokonce u v oblastech, kde je v letní sezóně horko, nyní panuje podzim. Kam se tedy vypravit, pokud si chcete odpočinout od chmurných a studených dní? Opět využijte akční last minute letenky, jež vám umožní cestovat za skvělé ceny.

Madeira

Jestli si někde užijete pravé a nefalšované léto dokonce v listopadu, pak je to rozhodně portugalské souostroví Madeira, pyšnící se statusem autonomní oblasti. Madeira se nachází kousek od Portugalska, ale také od Maroka, proto zde můžete vidět i typické arabské prvky, a to především v podobě staveb a památek. Vzhledem k tou, že bylo souostroví od 15. století okupováno Portugalci, nechybí zde portugalská kultura a samozřejmě národní jazyk. Vydejte se na listopadovou dovolenou do hotelu Residencial Greco, kde můžete strávit překrásný týden již za skvělých 14 990 korun, včetně polopenze.

Autor: MGA73bot2Autor: MGA73bot2

Bali

Na podzim a v zimě je ideální navštěvovat především exotické oblasti, ve kterých je i touto dobou překrásné teplo. Výhodou pobytu v zimě je fakt, že seženete podstatně levnější letenky i samotné ubytování. Pakliže jste doposud nebyli v Indonésii, vydejte se na dech beroucí ostrov Bali, který vás nadchne svou přirozeností, průzračným mořem a příjemnými teplotami. Písečné pláže, vynikající jídlo a vstřícné obyvatelstvo jsou na ostrově naprostou samozřejmostí. Podívejte se na stránky společnosti Invia, která nabízí last minute zájezd na Bali již za senzačních 22 433 korun včetně stavování a letenek.

Itálie

Ač jsou last minute letenky velmi výhodné, ne každý si může dovolit zájezd za desítky tisíc korun. Pakliže nechcete za odpočinek tolik utratit, ale přesto byste rádi alespoň na pár dní ,,vypnuli", vydejte se za krásami italských Alp, které vám poskytnou svou náruč dokonalé přírody a komfortního ubytování. Například pobyt v Rezidenci Negritella vás vyjde na 802 korun na osobu za noc, a to včetně snídaně.

Autor: Wouter HagensAutor: Wouter Hagens

Článek Last minute listopad byl publikován 18. listopadu 2014 v 19.00 v rubrice Letenky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...