Last minute Madeira

Tagy:  létání, madeira, portugalsko, souostroví, ostrovy, cestování, letadlo, dovolená

Sponzorované odkazy:

Last minute Madeira

Zatímco je u nás v plném proudu pravé a nefalšované jaro s teplotami do příjemných 20 stupňů. Jižní Evropa již pomalu hlásí subtropické klima, které láká k přímořské dovolené. Jste ze všeho toho pracovního stresu unaveni a rádi byste si odpočinuli na pláži a užili si koupání? Pak se ještě nyní vydejte na Madeiru, kde je krásně a kam se navíc v květnu podíváte za skvěle last minute ceny.

Spousta lidí žije v domnění, že má Madeira cosi společného se Španělskem. Jedná se však o portugalské souostroví v Atlantském oceánu, které leží západně od Maroka směrem k Africe. Již teď je vám pravděpodobně jasné, že zde panuje krásné teplé a slunečné počasí a že o exotiku rozhodně nebude nouze.

Pakliže preferujete spíše ostrovní státy před velkými metropolemi, Madeiru si okamžitě zamilujete, neboť zde žije pouze 270 tisíc obyvatel. Sice se hovoří o souostroví, nicméně obydlené jsou pouze ostrovy Porto Santo,který je menší a právě stejnojmenná Madeira, která se právoplatně stala turistickým centrem.

Vydejte se na Madeiru, autor: commons.wikimedia.orgVydejte se na Madeiru, autor: commons.wikimedia.org

Na Madeiru se nemusíte vypravit pouze na jaře nebo v období letních prázdnin, své určité a nezaměnitelné kouzlo má například na Nový rok, kdy se zde pořádají několikadenní oslavy doprovázené bujarými večírky s typickým madeirským vínem, chybět pak nemohou ani ohňostroje a samozřejmě veselá hudba, která je pro portugalské temperamentní obyvatelstvo tolik typická.

Vzhledem k faktu, že je Madeira velmi populární turistickou lokalitou, kde se sjíždějí cizinci z celého světa, připravili cestovní kanceláře spolu s leteckými společnostmi nejednu atraktivní nabídku, díky které si odpočinete již dnes. Například od společnosti Invia se na Madeiru podíváte již od 5000 korun na osobu, což je rozhodně bezkonkurenční nabídka, kterou nelze nezvážit.

Akční letenky nabízí pelikan.cz

Článek Last minute Madeira byl publikován 11. května 2014 v 14.00 v rubrice Letenky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...