Last minute únor

Tagy:  létání, dovolená, pobyt, arábie, sae, vietnam, exotika, exotická dovolená, bali

Sponzorované odkazy:

Last minute únor

Únor se opět nese ve znamení levných leteckých pobytů, které vás v zimě mohou přijít na skvělé ceny. Zatímco v typických středomořských letoviscích je nyní poměrně zima, v exotických končinách se nejenom příjemně ohřejete, ale navíc nachytáte nějaký ten bronz, odpočinete si na vyhřátých plážích a vykoupete se v nádherném průzračném moři. A to vše za neuvěřitelně nízké ceny, neboť únor přeje last minute zájezdům.

A proč jsou vlastně i únorové zájezdy za exotikou tolik levné? Odpověď je jednoduchá, neboť v zimě cestuje za sluncem podstatně méně lidí, než v létě, kdy jsou prázdniny a k moři se mohou podívat i školou povinné děti a studenti. V zimních měsících vás tak exotická dovolená může často vyjít na podstatně lepší peníze, než luxusní dovolená na horách. Pokud nevíte, kde a jak levné zájezdy hledat, nechte se inspirovat například nabídkou od cestovní kanceláře Invia, se kterou se cestování do zahraničí opravdu vyplatí.

Arábie za 9 980 korun

Pokud se chcete ještě letošní zimu podívat k moři, ale neplánujete cestovat za oceán a podnikat tak 20-ti hodinový let, vydejte se s Invia například do Spojených arabských emirátů, kde vás čeká dovolená snů, a to za skvělé ceny. Za 9 980 korun můžete mít týdenní pobyt v luxusním hotelovém komplexu, kde nechybí all inclusive strava, non stop recepce, bazény, golfové hřiště a mnoho dalšího, pro co se do Arábie budete chtít opět vrátit. využijte akčního last minute únorového zájezdu a vydejte se za krásou Spojených arabských emirátů ještě dnes.

Autor: Bair175Autor: Bair175

Bali za 22 599 korun

Další překrásnou destinací, kterou by chtěl jistě, alespoň jednou za život, navštívit naprosto každý člověk, je dech beroucí Bali. Bali je nádherným ostrovem, díky kterému vznikl výraz „ráj na zemi“. Zde si totiž budete připadat jako v pohádce a pravděpodobně se vám bude velmi obtížně vracet do studené České republiky. Bali disponuje překrásnými bělostnými plážemi, průzračným mořem, které svádí jak ke koupání, tak potápění, nechybí hotelové komplexy se vším přepychem, ale také romantické bungalovy a nesmíme zapomenout vynikající exotickou kuchyni a příjemné místní obyvatelstvo, které si turistického ruchu neuvěřitelně váží. Vydejte se na ostrov Bali již za senzačních 22 599 korun, a to na 10 dní s polopenzí a včetně letenek s veškerými poplatky.

Vietman za 25 644 korun

O Vietnamu se poměrně málo mluví a bohužel se jedná o stát, který stále zůstává tak trochu ve stínu jeho sousedů, kterými jsou Kambodža, Laos a také majestátní Thajsko, které je doslova prosyceno turisty. Thajsko je sice nádherným státem, kde se musí líbit nejspíš každému, nicméně turismus zde jede na plné obrátky, proto je v zemi čím dál více draho. Chcete-li se podívat do krásné exotické destinace a přitom výrazně ušetřit, vydejte se právě do méně populárního Vietnamu. Krajina je zde úchvatná, proto můžete vyrazit i na horskou turistiku a na spoustu výletů, jistě vás nadchne také tropické počasí, krásné moře a samozřejmě exotické pláže plné kokosových palem a čistého bílého sněhu. Do Vietnamu se nyní podíváte za senzačních 25 644 korun. tak na co ještě čekáte?

Nejlevnější letenky nabízí pelikan.cz

Článek Last minute únor byl publikován 25. února 2015 v 19.00 v rubrice Letenky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...